Forside Nyheder

Apple sender hele afsnit 1 af scifi-serien Silo ud på Twitter

-

Silo er et science fiction-drama baseret på Hugh Howeys dystopiske bestsellertrilogi. Nu kan 1. afsnit ses gratis

Apple gør nu brug af marketing-“tricket”: At gøre første afsnit i en ny serie ganske gratis på sociale medier. Nu kan du se science fiktion serien Silos afsnit 1 på Twitter, her 3 dage før finalen kan ses på tjenesten Apple TV+

Annonce:

Silo, et science fiction-drama baseret på Hugh Howeys dystopiske bestsellertrilogi, har premiere i dag på Twitter og på fredag på Apple TV+.

Silo fortæller historien om jordens sidste 10.000 mennesker, der lever i et kilometerdybt hjem, der beskytter dem mod den giftige og dødbringende verden udenfor. Siloens oprindelse og formål er ukendt, og alle, der forsøger at afdække sandheden, møder dødelige konsekvenser.

Serien har et stjernespækket ensemblecast med Rebecca Ferguson (“Dune”, “Mission: Impossible”-filmene) i spidsen, og hun er også executive producer. Serien er skabt af den Emmy-nominerede manuskriptforfatter Graham Yost (“Band of Brothers”, “Justified”).

 

Annonce:
Forrige artikelCarl Pei og Nothing vil gøre ringetoner cool igen
Næste artikelIKEA på vej med to nye sensorer til det smarte hjem
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.