Forside * Featured

Denne robot vasker, støvsuger og går på trapper

-

Migo Ascender-robotstøvsugeren klarer også trappe-rengøringen

Migo sender en robot på markedet, der klarer både gulvvask og støvsugniung.

Annonce:

En særlig – og imponerende funktion – ved Migo’s nye Ascender-robotstøvsuger er dens evne til at rengøre trapper.

Robotstøvsuger har indtaget vores hjem, og håndterer det værste snavs på vores gulve. Men når det kommer til trapper og flere etager, kræver det normalt manuel håndtering.

Migo ønsker at ændre dette med deres klatrende robotstøvsuger Ascender, der i en video (se herunder) viser, at den kan bevæge sig op ad trapper og både støvsuge og moppe dem.

 

 

Støvsugerens sugeevne er på 6.000 Pa, og den kan styres via en dedikeret app eller gennem Amazon Alexa. Den er også udstyret med forhindringsregistrering for en jævn rengøring, og den kan undgå tæpper, hvis det ønskes.

Det er endnu uvist, om den kan klare alle typer trapper, men det er en innovativ og anderledes tilgang til, hvad de traditionelle robotstøvsugere normalt ikke kan klare, ikke?

Den vejledende pris er i øjeblikket 999 amerikanske dollars via en crowdfunding-kampagne, og forventes at ende omkring 1.400 dollars. Forventet levering er planlagt til august i år.

Kilde: Migo

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.