Forside * Nyheder

Samsung klar med deres 49 tommer G9 OLED gaming monitor

-

Samsung indleder en ny æra inden for OLED-gaming med den globale lancering af den nye Odyssey OLED G9. Denne gamingskærm, der er verdens første med DQHD OLED-teknologi, kommer med avancerede funktioner som AI-opskalering og en utrolig hurtig responstid på 0,03 ms (GtG), hvilket giver gamere en endnu tættere forbindelse til spillet.

Samsung Electronics har netop afsløret den globale lancering af Odyssey OLED G9 (G95SC-model), der bygger videre på succesen fra sidste års Odyssey OLED G8 (G85SB). Skærmen markerer begyndelsen på en ny æra inden for OLED-gaming. Odyssey OLED G9 vil være tilgængelig i udvalgte nordiske butikker i uge 24 med en vejledende udsalgspris på 16.899 DKK.

Annonce:

 

Hoon Chung, Executive Vice President of the Visual Display Business hos Samsung, udtaler: “Sidste år opfyldte Samsung behovene og forventningerne hos de mest erfarne gamere med lanceringen af Odyssey OLED G8. Odyssey OLED G9 leverer en fantastisk billedkvalitet, og vi er meget begejstrede for at hæve standarden for OLED-gaming ved at tilbyde kunderne kraftfulde gamingskærme som denne.”

Skærmen har en størrelse på 49 tommer og en 1800R-kurve, hvilket gør Odyssey OLED G9 til den første OLED-skærm med Dual Quad Resolution (DQHD; 5.120 x 1.440) og et 32:9-forhold. Den store, ultrabrede skærm giver spillerne et bredere perspektiv, der maksimerer indlevelsen og svarer til at have to QHD-skærme side om side. Med en responstid på 0,03 ms (GtG) og en opdateringshastighed på 240 Hz får gamere en konkurrencemæssig fordel.

Tilføjelsen af Neo Quantum Pro-processoren adskiller Odyssey OLED G9 fra andre OLED-gamingskærme. Processoren bruger en deep learning-algoritme til at analysere billeder intelligent og justere lysstyrke og kontrast. Dette gør det muligt for skærmen at gengive hver eneste detalje og levere fantastiske billeder, pixel for pixel.

 

Med AMD FreeSync™ Premium Pro får Odyssey G9 en endnu mere jævn spiloplevelse. Skærmen leverer også utrolige detaljer og levende farver takket være DisplayHDR™ True Black 400-teknologien.

Recordere.dk så OLED G9 i januar på CES 2023 i Las Vegas. Ca. 1:20 inde i videoen kan i se skærmen live.

Odyssey OLED G9 har et slankt design indkapslet i en elegant metalramme. På bagsiden er der den anerkendte CoreSync og Core Lighting+, der bruger avanceret lysteknologi til at matche farverne på skærmen. Dette skaber en mere fordybende oplevelse og bringer spiloplevelsen til live. De indbyggede stereohøjttalere supplerer den visuelle oplevelse med skarp lyd.

Med funktioner til cloud gaming og smart TV-apps giver Odyssey OLED G9 brugerne adgang til streaming, gaming og andre underholdningsmuligheder på ét sted

 

Specifikationer

Model Odyssey OLED G9
G95SC G93SC
Skærm Størrelse 49”, 32:9 ratio
Opløsning Dual QHD (5,120×1,440)
Panel OLED
Kurvatur 1800R
SoC Neo Quantum Processor Pro
HDR VESA DisplayHDR™ True Black 400
Lysstyrke (Typ.) 250nits
Gaming Responstid 0.03ms (GtG)
Opdateringshastighed 240 Hz
Sync Tech AMD FreeSync™ Premium Pro + VESA Adaptive Sync
Gaming Hub O
Game Bar O
Smart Smart TV Apps O
IoT Hub O
Stemmeassistent O
Design Farve Sølv metal
Belysning CoreSync & Core Lighting +
Stativ HAS / Tilt / VESA
Brugervenlighed Grænseflade 1 DP(1.4) / 1 HDMI (2.1) / 1 Micro HDMI (2.1) / USB Hub 1 DP(1.4) / 1 HDMI (2.1) / 1 Micro HDMI (2.1) / USB Hub
Indbygget højtaler Ja (5W x 2) Ja (5W x 2)
Multi View O
Fjernbetjening In-Box (USB-C ladning)
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.