Forside Nyheder

HBO Max hæver prisen

-

Den populære streamingtjeneste HBO Max har netop meddelt, at de hæver deres abonnementspris i Danmark fra 79 kr/md til 89 kr/md. Denne prisstigning gælder for nye kunder med det samme og vil træde i kraft for eksisterende kunder fra midten af juli.

Beslutningen om at hæve prisen kommer i kølvandet på andre streamingtjenester, der også har valgt at gøre deres tjenester dyrere. HBO Max forklarer, at stigningen skyldes de stigende produktions- og indholdsomkostninger samt behovet for at investere i produktudvikling for at kunne tilbyde kunderne en fortsat høj kvalitet og en god produktoplevelse. Dette fremgår af en emailvarsling, som HBO Max har sendt ud til deres kunder.

Annonce:

Den nye pris for abonnementet på HBO Max vil være 89 kr/md, hvilket er en stigning på 10 kr/md i forhold til den tidligere pris. Denne nye pris er allerede trådt i kraft for nye kunder, mens eksisterende kunder først vil opleve prisstigningen på deres første regning efter den 13. juli.

 

Uddrag af email fra HBO Max:

Fra din næste fornyelsesdato efter 13. juli ændres din normale abonnementspris fra 79 kr./md. til:

89 kr./md.

Din første betaling til den nye pris bliver 26.07.2023 .

Vi har også opdateret vores brugervilkår for HBO Max. Du bedes læse vilkårene igennem. Ændringerne træder i kraft på samme tid som prisændringen. Find mere information nedenfor.

Hvorfor ændres prisen på mit abonnement?

Vi hæver månedsprisen som følge af de stigende priser på produktion og indkøb af indhold samt produktudvikling, så vi fortsat kan investere i det kvalitetsindhold og den produktoplevelse, vi gerne vil kunne tilbyde vores kunder.

Hvornår ændres prisen på mit abonnement?

Din første betaling til den nye pris på 89 kr./md. bliver på din næste fornyelsesdato efter 13. juli 2023. Hvis du ikke ønsker at fortsætte dit abonnement til den nye pris, kan du til enhver tid ændre eller afmelde dit abonnement før denne dato under abonnementsindstillingerne på din HBO Max-konto. Hvis du for øjeblikket får rabat, stiger din pris, når rabatperioden slutter.

Hvornår træder de opdaterede brugervilkår i kraft?

De opdaterede brugervilkår træder i kraft på din næste fornyelsesdato efter 13. juli 2023. Du accepterer automatisk de nye brugervilkår, medmindre du afmelder dit abonnement inden da.

 

Fortsætter rabatten på 50%?

De kunder som har benyttet sig af introduktionstilbudet “50% rabat resten af livet” vil fortsat få abonnementet til halv pris. Ny pris bliver så kr. 44,50/måned, hvilket beskrives på HBO Max FAQ side.

 

Det er stadig muligt at tegne et årligt abonnement på HBO Max til en pris af 599 kroner, hvilket svarer til cirka 50 kr/md. Dette kan være en attraktiv løsning for dem, der ønsker at spare penge på længere sigt.

Prisstigningen kommer forud for en planlagt fusion mellem HBO Max og Discovery+, der vil begynde i Europa i starten af 2024. Denne sammensmeltning vil resultere i en ny samlet tjeneste ved navn Max. Allerede i juni og juli vil udvalgt indhold fra Discovery være tilgængeligt på HBO Max som en forsmag på det kommende samarbejde.

 

Annonce:
Forrige artikelPaul McCartney vil genoplive The Beatles med AI
Næste artikelGoogle klar med nye funktioner til deres Pixel smartphones.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.