Forside * Featured

HiFi-nyt: JBL lancerer et nyt luksus anlæg med monitor-højttalere

-

JBL 4329P er et komplet streaming stereoanlæg med aktive studie-monitorer

Harman Luxury Audio har lanceret den nye JBL 4329P aktive studie-monitor, som blev fremvist på High-end messen i München tlbage i maj.

Annonce:

Den nye JBL 4329P er storebror til JBL 4305P som blev lanceret sidste år. Det fortæller JBL i en udmelding.

Musiksystemet byder på både trådløse og kablede forbindelser, højopløst musikafspilning, streaming og alle JBL’s patenterede akustiske teknologier.

JBL 4329P er udstyret med to højttalerenheder – den patenterede JBL 2409H 1″ kompressionsdriver, der håndterer højfrekvenslyde, og en robust JW200P 8″ baseenhed. Begge højttalere er udstyret med en indbygget 300-watts forstærker, med 250 watt til basenheden og 50 watt til diskanten. Signalet behandles af en avanceret Digital Signal Processor (DSP) før det når forstærkerne, hvilket sikrer optimal performance fra hver højttalerenhed.

Anlægget tilbyder mange streamingmuligheder, herunder indbygget Google Chromecast, Apple Airplay2, Spotify, TIDAL Connect og den nye Bluetooth 5.3 aptX-standard.

Den indbyggede D/A konverter understøtter 24-bit/192KHz, hvilket sikrer musikoplevelser i højeste kvalitet, og enheden er også i stand til at afspille MQA. Desuden er JBL 4329P Roon-ready.

 

 

Anlægget byder også på en bred vifte af analoge og digitale forbindelsesmuligheder, herunder en asynkron USB-B indgang til PC, en optisk indgang, en 3,5 mm stereoindgang samt en professionel indgang med en kombination af XLR/0,25” TRS-indgang til både balancerede og ubalancerede signaler.

 

Sammenlignet med lillebror 4305P, der tager 4329P tager oplevelsen til et højere niveau med en endnu bedre kompressionsdriver, en større baseenhed og en indbygget forstærker, der er dobbelt så kraftig.

Disse forbedringer fører til en lydgengivelse med enestående dynamik, kraftfuld basgengivelse og krystalklar detaljering, hvilket ifølge JBL afslører flere detaljer i musikken.

 

 

“Med kraftig indbygget forstærker, DSP, streamings-muligheder og store udvalg af lydindgange er 4329P et overlegent ”alt i et” musikanlæg, der åbner en verden af muligheder for alle musikelskere”, udtaler Jim Garett, der er Senior Direktør i Produkt Strategi og Planlægning, hos Harman Luxury Audio, og han fortsætter:

“Uanset om det er glæden ved at nyde højopløst streaming fra yndlings streaming-tjenester eller lytte til fysiske kilder som CD eller LP, gør 4329P det nemt for alle at opleve glæden ved musik, præcis efter eget ønske”.

JBL P4329P er tilgængelig i to finish: naturlig valnød eller sort træfiner.

JS-80 standerne sælges separat.

 

 

Pris og tilgængelighed

JBL 4329P koster kr. 30.995,- (for sæt/anlæg)

Er klar til salg i butikkerne nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.