Forside Produkter Mobil

iPhone X og 8 er for gamle til ny iOS 17

-

iOS 17 opdateringen vil ikke være tilgængelig for iPhone 8, 8 Plus og X

Den kommende iOS 17 opdatering fra Apple, der lanceres til efteråret, vil kun være tilgængelig for iPhone XS og nyere modeller. Det skriver The Verge

Annonce:

Den nyeste iOS 17 fra Apple, som netop er blevet offentliggjort, vil ikke nå ud til iPhone X, som oprindeligt introducerede Face ID-æraen. Dette gælder også for iPhone 8 og 8 Plus, der blev lanceret sammen med X i 2017.

 

 

Dermed bliver iPhone XS, XS Max og XR de ældste modeller, der er kompatible med iOS 17, når det lanceres til efteråret. Det betyder dog ikke, at de vil have adgang til alle nye funktioner.

Alle modeller, der er kompatible med iOS 17, vil kunne modtage de største opdateringer: de nye designorienterede kontakt-kort, StandBy-displayet for hurtig information under opladning, og Check In-funktionen, der sender beskeder om sikker ankomst hjem. Men nogle funktioner er kun forbeholdt de nyeste iPhones. For eksempel, funktionen der tillader gestus-baserede reaktioner med AR-effekter i FaceTime, kræver en iPhone 12 eller nyere.

For at få adgang til visse forbedringer i autokorrektur på tastaturet og in-line autofuldførelsesforslag, kræves også en iPhone 12 eller nyere. Der er en ny tilgængelighedsfunktion kaldet Point and Speak, designet til at hjælpe synshandicappede med at interagere med tekst i deres omgivelser, men denne funktion er kun tilgængelig på Pro-modellerne af iPhone 12, 13 og 14.

 

Annonce:
Forrige artikelDen nye MacOS-version hedder Sonoma
Næste artikelApple TV åbner for VPN-forbindelser i tvOS 17
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.