Forside Indhold og distribution Spil features

Mini-anmeldelse: Forta GXT 498 Gaming Headset

-

Trust Forta GXT 498 er headsettet til dig der ønsker god lyd, men ikke vil spendere en formue på et gamingheadset

Forta er et simpelt headset, der leverer en god lyd til prisen, er bygget i ordentlig kvalitet og har en aftagelig og rigtig god mikrofon.

Annonce:

Headsettet er bygget af 85 % genbrugsplast og får strøm fra controlleren via ledning. Lyder det som noget for dig, behøver du ikke læse mere og kan roligt kaste de 399 kroner afsted som headsettet koster.

Er du nysgerrig efter at vide lidt mere, så læs dog gerne lidt videre.

 

 

Headsettet

Førstehåndsindtrykket af headsettet er godt. Headsettet er licenseret til PS5 og designet så det følger farverne på din PS5 (Forta kan i øvrigt sagtens bruges på andre enheder, blot det har et jackstik).

Det føles naturligvis en smule billigere i kvaliteten end premium headsets, andet havde også været underligt prisen taget i betragtning, men det føles på ingen måde skrabet og billigt, ligesom det føles både robust og velbygget.

 

 

Headsettet er behageligt at have på og selvom det er en smule strammere end mit Steelseries Nova Pro, så er det faktisk slet ikke tosset at bruge i længere tid. Du kan justere stroppen og ørekopperne er bløde nok til, at de er behagelige at have på.

Forta giver dig ikke mulighed for at justere lydbilledet via app eller lignende, men lydsiden er god ud af boksen. Headsettet er forsynet med 50 mm drivere og understøtter 3D lyd. Derudover er den medfølgende mikrofon ganske imponerede og jeg føler nærmest, at den er bedre end dem på de langt dyrere headsets jeg har prøvet. Mikrofonen kan justeres og helt tages af headsettet.

På headsettets side justeres lydstyrken. Ønsker du at justere niveauet mellem lyd og chat må du dog kigge langt efter dette. Her skal du via PS5´s menusystem. Det er dog ikke et ret stort problem føler jeg og et naturligt tiltag for at holde prisen nede.

En anden besparelse er at headsettet ikke er trådløst, men skal tilsluttes controlleren. Det betyder selvfølgelig at controlleren skal oplades oftere, hvilket ikke er optimalt. Men igen en nødvendig for at holde prisen nede.

 

 

Konklusion

Forta er et prisvenligt no-nonse produkt, der rent faktisk formår at levere en rigtig god lyd til en billig penge og tilmed kommer med en mikrofon bedre end de fleste.

Javist, man skal leve med ledningen til controlleren og den manglende volume/chat knap, men som et headset feks til teenageren, er det altså ret genialt.

Karakter 8/10

 

Pris og tilgængelighed

Trust Forta GXT 498 koster fra kr. 400,-

Er på markedet (se forhandlere og dagspris)

 

Annonce:
ANMELDELSE KONKLUSION
Karakter
8
Forrige artikelDen hemmelige 5G-kontrakt og mysteriet om industrispionage
Næste artikelHer er traileren for ’Game of Thrones’-skabernes nye sci-fi-serie
mini-anmeldelse-forta-gxt-498-gaming-headsetForta er et prisvenligt no-nonse produkt, der rent faktisk formår at levere en rigtig god lyd til en billig penge og tilmed kommer med en mikrofon bedre end de fleste
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.