Forside Nyheder

Nu kommer BritBox i Apple TV app

-

BritBox International lancerer sin egen abonnementsdel i Apple TV app’en

Endnu en streamingtjeneste flytter ind i app’en Apple TV. Altså ikke den fysiske boks, men den app som er tilgængelig på mange enheder og smart tv.

Annonce:

Den britiske streamingtjeneste, som er et samarbejde mellem BBC og ITV, fortsætter dermed at vokse og udnytte momentum fra tidligere i år, hvor den nåede tre millioner globale abonnenter på tværs af sine otte internationale markeder. I det seneste år har tjenesten oplevet en samlet global vækst på over 15%.

“Der er mange fans af britiske programmer i hele Norden, så vi ser frem til at tiltrække nye målgrupper til BritBox ved at indføre denne service. Det bygger videre på vores eksisterende samarbejder i regionen med CMore, Telia og Prime Video”, fortæller Reemah Sakaan, administrerende direktør for BritBox International, og fortsætter:

“Udover vores brede udvalg af klassiske britiske top-programmer kan seerne se frem til en række nye BritBox Originals, der bliver lanceret i løbet af de kommende måneder. Alt bliver nu samlet på ét sted, herunder TV-serien ‘Payback’, produceret af Jed Mercurio, anden sæson af Irvine Welshs kriminalserie og BAFTA-vinderen Jeff Popes begrænsede serie ‘Archie’, hvor Jason Isaacs spiller hovedrollen som Hollywood-ikonet Cary Grant.”

Fra i dag kan man få adgang til BritBox via Apple TV-appen mod et månedligt gebyr på 79 kr. efter en gratis syv-dages prøveperiode. Abonnementet kan til enhver tid opsiges. For at tilmelde sig, kan man besøge apple.com eller Apple TV-appen på alle Apple-enheder og smart-tv.

 

Hvad er Apple TV app?

Apple TV-appen er en applikation udviklet af Apple, der giver brugerne adgang til et bredt udvalg af film, tv-serier, sportsbegivenheder, nyheder og meget mere. Appen er tilgængelig på forskellige enheder, herunder iPhone, iPad, Apple TV, Mac-computere og visse smart-tv’er.

Med Apple TV-appen kan brugerne streame indhold fra forskellige tjenester som iTunes Store, Apple TV+, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max og mange andre, afhængigt af tilgængeligheden i deres region. Det giver en centraliseret platform, hvor brugerne kan opdage og streame indhold fra forskellige kilder uden at skulle skifte mellem forskellige apps.

 

Annonce:
Forrige artikelSpil kan være på vej til YouTube
Næste artikelSpilanmeldelse: Park Beyond
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.