Forside Emner Spil nyheder

Sony tester cloud-streaming af PS5-spil

-

Sony meddeler, at de er i færd med at afprøve cloud-streaming for PS5-spil.

PlayStation-skaberen fortæller nu, at de udfører tests med henblik på at integrere cloud-streaming af PS5-spil i deres PlayStation Plus Premium-abonnement. Det skriver The Verge

Annonce:

“Vi tester i øjeblikket cloud-streaming til understøttede PS5-spil – det omfatter PS5-titler fra PlayStation Plus Game Catalog og Game Trials samt understøttede digitale PS5-titler, som spillerne selv ejer”, fortæller siger Nick Maguire, Vice President for globale tjenester hos Sony Interactive Entertainment, og han fortsætter:

“Når denne funktion lanceres, vil cloud game streaming for understøttede PS5-titler være tilgængelig til brug direkte på din PS5-konsol”.

En cloud-baseret funktion til PS5-spil betyder, at brugerne ikke længere vil have behov for at downloade spil til deres konsol for at kunne streame dem til forskellige enheder.

Sony tilbyder i øjeblikket muligheden for at streame PS5-spil til computere, Macs samt iOS- og Android-enheder, men det kræver, at din PS5 fungerer som vært for at kunne downloade og streame titlerne til dine andre enheder.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.