Forside Nyheder

Vimeo dropper TV-apps, fokuserer på casting

-

Vimeo vil stoppe støtten til deres tv-apps fra den 27. juni

Engang var Vimeo udset som en konkurrent til YouTube. Vimeo valgte dog ikke at konkurrere direkte med YouTube, men i stedet blive en erhvervsorienteret videoplatform. Men de har forsøgt sig med bl.a. filmleje og salg.

Annonce:

Nu skærer de forretningen til. Den 27. juni vil virksomheden standse støtten til deres eksisterende tv-apps, herunder versionerne til Android TV, Apple TV, Fire TV og Roku-enheder. De vil ikke længere være tilgængelige i app-butikker, og der vil ikke komme flere opdateringer. Det skriver de i en meddelse som vises i deres tv-app.

Vimeo angiver som årsag, at deres fokus ligger på kreative folk og virksomheder. Det betyder at disse tv-apps ikke længere er en prioritet, og Vimeo er derfdor begyndt at lægge produkter, der ikke længere opfylder deres standarder, på hylden. Vimeo vil altså ikke længere vedligeholde apps, der ikke passer ind i deres strategi og som sandsynligvis vil blive forældede.

For at se en Vimeo-video på den store tv-skærm, skal man fremover streame det fra en mobil enhed ved hjælp af Apple AirPlay eller Google Cast. Det vil ifølge firmaet give en “bedre kontinuerlig oplevelse”.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.