Forside * Nyheder

Volvo klar med forbedret Apple CarPlay

-

Volvo Cars introducerer forbedringer af Apple CarPlay

Volvo Cars ruller en trådløs OTA-opdatering ud, der optimerer Apple CarPlay-oplevelsen for brugere af Volvos infotainmentsystemer. Det skriver selskabet i en udmelding.

Annonce:

Opdateringen tillader nu adgang til Apple Maps og andre navigationsapplikationer på skærmen bag rattet. Yderligere forenkles håndteringen af opkald, idet det nu er muligt at besvare, afvise og afslutte opkald ved hjælp af rattets og midterskærmens knapper. Midterskærmen vil også vise medieinformation, der gør det lettere at afspille, pause og skifte sange, når du lytter til musik.

“Når man sætter sig i sin Volvo, ønsker vi, at man skal få en bedre oplevelse, end man havde dagen før. Vores trådløse OTA-opdateringer er en milepæl i bestræbelserne på at opnå denne ambition. De seneste CarPlay-opdateringer er et godt eksempel på, hvordan vi fortsætter med at tilføje funktioner sammen med vores tech-partnere, der forbedrer oplevelsen for Volvo-ejere over tid”, fortæller Alwin Bakkenes, Head of Software Engineering hos Volvo.

Opdateringen medfører også en række forbedringer for føreren. Det er nu muligt at skifte mellem førerassistentfunktionerne ved hjælp af rattets knapper, og man kan vælge, om sidespejlene skal foldes ind eller forblive udslået, når bilen låses. Andre ændringer inkluderer mindre justeringer af motorindstillingen samt diverse fejlrettelser.

Den nye Apple CarPlay-opdatering er tilgængelig for alle globale Volvo-ejere, der har Google integreret i deres biler.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.