Forside * Featured

WatchOS 10 – Får en overhaling, men er det nok

-

På WWDC var Apple klar med en større opdatering til WatchOS 10.

Apple var klar med en ny præsentationsflade til WatchOS 10 på WWDC 2023. Uanset hvad urskive du er på, kan du kalde en smart stack frem , hvor du kan få vist de apps og funktioner du bruger mest.

Det kan også bruges til alarmer og stopure. World Clock har også fået et ansigtsløft.

Annonce:

Der er kommet to nye urskiver, og selvom de fleste Apple Watch brugere hellere ville have friheden til selv at købe nye skiver, så virker det som om Apple stadig hellere vil vise Snoopy og Mickey end at give brugerne mere frihed til at lave sine egne urskiver.

Bedre Cykel app

Nu kan du forbinde Apple Watch via Bluetooth til forskellige cykel hardware, så du kan se præcis hvor hurtigt du har kørt, og hvor mange Watt du producerer på cyklen.

 

Sundhed får markant mere plads på Apple Watch

Dit mentale helbred får en app på Watch, så du kan fortælle din sundhedsapp hvordan du har det lige nu. Det er Mindfullness app’en der får en opdatering. Dette kan du også opdatere på din iPhone.

Vision Health er en app der holder øje om du er ramt af Myopia. Myopia, også kendt som nærsynethed, er en synsfejl, hvor en person har vanskeligheder med at se klart på genstande, der er langt væk, men kan se tætliggende objekter tydeligt. Det er en almindelig synsfejl, der påvirker mange mennesker over hele verden.

 

Yderligere watchOS 10-opdateringer omfatter:

  • NameDrop gør det nemt for brugerne at dele kontaktoplysninger ved blot at holde Apple Watch tæt på en anden persons iPhone. Apple Watch-brugere kan også bruge NameDrop ved at trykke på delingsknappen i Mit kort i appen Kontakter eller ved at trykke på komplikationen Mit kort på urskiven og derefter holde deres Apple Watch hen tæt på en anden persons Apple Watch.2
  • Offline-kort på iPhone giver navigationsoplysninger sving for sving, estimeret ankomsttid, inde steder i Kort m.m. helt uden Wi-Fi- eller mobildækning. Funktionerne kan også bruges på et parret Apple Watch der er indenfor rækkevidde af sin ledsagende iPhone.
  • Brugerne kan nu starte afspilning af en FaceTime-videobesked og se den direkte på Apple Watch. Desuden understøttes gruppesamtale via FaceTime nu på Apple Watch.
  • Den nye app Medicin kan sende opfølgende påmindelser, hvis medicin ikke er blevet registreret 30 minutter efter det planlagte tidspunkt.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.