Forside Nyheder

Apple lægger afsnit af Scifi-serien Foundation ud gratis på YouTube

-

Forud for premieren på den anden sæson af Foundation, vil Apple streame det første afsnit gratis på YouTube.

I sidste måned anvendte Apple TV+ en lignende markedsføringsstrategi ved at frigive det første afsnit af sci-fi-serien Silo på Twitter, hvilket resulterede i millioner af visninger på platformen, forud for seriens sæsonfinale.

Annonce:

Virksomheden gentager nu denne strategi med deres anden populære sci-fi-fantasyserie, Foundation. Det første afsnit af den første sæson vil blive tilgængelig på YouTube mandag, før premieren på anden sæson den 14. juli.

Foundation’s første sæson blev sendt i september 2021. Den længe ventede anden sæson ankommer næsten to år senere, forsinket af COVID-relaterede produktionsforsinkelser og vedvarende flaskehalse forårsaget af mangel på VFX-artister. Rygter antyder, at en tredje sæson allerede er i udviklingsfasen, selvom Apple endnu ikke har bekræftet dette.

Apple vil streame det første afsnit af Foundation sæson 1 på YouTube i form af en “live-premiere”, ledsaget af en Q&A-session med showrunner David Goyer mandag d. 10. juli kl. 20:00.

Følg med her:

 

Annonce:
Forrige artikelJony Ive-designet pladespiller koster over 443.000 kr.
Næste artikelGuide: Hvad kan du bruge de trådløse højttalere til?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.