Forside * Nyheder

Ekstremt sjældne Apple-sneakers til salg for enorm sum

-
Foto: Sotheby’s

Et unikt par sneakers fra Apple er aktuelt tilgængelig for køb hos auktionshuset Sotheby’s.

Når man hører mærket “Apple”, er hvide løbesko nok ikke det første, der springer i øjnene.

Men det er præcis, hvad der er på spil her. Et par “ultra-sjældne” Apple-sneakers bliver nu solgt hos Sotheby’s for 50.000 dollars, hvilket omtrent svarer til 340.000 danske kroner. Det skriver Finans.

Annonce:

Skoene, som bærer det kendte regnbuefarvede æblelogo – som det så ud dengang skoene blev fremstillet – på for- og siderne, blev specialdesignet og uddelt til selskabets medarbejdere ved en teknologikonference i midten af 1990’erne.

I sin salgsannonce angiver auktionshuset, at da “skoene aldrig har været tilgængelige for det brede publikum, er dette specielle par sneakers en af de mest sjældne og meget eftertragtede”.

Selvom det ikke er typisk for Apple’s programmører og udviklere at fremstille beklædning, lancerede techgiganten i 1986 sin egen linje af produkter kendt som “The Apple Collection”. Sortimentet, der bærer det farverige Apple-logo, omfattede alt fra skjorter og tasker til windsurfing boards.

Skoene her er til mænd og har US-size 10.5, hvilket svarer til en størrelse 44. Kan det friste kan tilbudet findes her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.