Forside * Nyheder

Google skrotter Fuchsia-opgradering for Assistant-smarthøjttalere

-
(Foto: The Pancake of Heaven! / CC BY-SA 4.0)

Mange Google Assistant-højttalere udelukkes fra at få opgraderingen

Google har allerede opgraderet flere af sine smart-enheder til dets eget specialdesignede Fuchsia OS, og det blev antaget, at dette operativsystem også ville blive anvendt på de øvrige Assistant-smarthøjttalere.

For nylig skubbede Google Fuchsia OS ud til flere Nest Hub-enheder af anden generation for at skabe ligeværdighed med første generations Hub og Nest Hub Max, så alt syntes at køre planmæssigt.

Annonce:

Men det lader til, at Google nu sænker tempoet for Fuchsia-implementeringen.

Ifølge 9to5Google har Google trukket stikket til sine planer om at opgradere sin serie af Assistant-smarthøjttalere til Fuchsia. Denne nyhed er en skuffelse for nogle Fuchsia-entusiaster, der havde håbet, at operativsystemet ville overtage pladsen fra Cast OS som den underliggende software for alle Googles smarte hjemmeprodukter.

Fuchsia-teamet har fjernet kode relateret til disse højttalere fra Fuchsia Gerrit, hvilket effektivt har mærket dem som ikke-understøttede.

Det betyder at Nest Mini, Nest Audio, Nest Wifi, og nogle Android Things-baserede smarthøjttalere vil heller ikke blive opgraderet til Fuchsia. Fuchsia vil dog fortsat køre på Nest Hub-serien af smarte skærme.

Det vides ikke hvorfor de resterende smart-enheder fra Google ikke får Fuchsia OS-opgraderingen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.