Forside Nyheder

Her er Samsung Galaxy Z Fold 5

-

Samsung er klar med næste generation af foldbare Android smartphones, og udover at have nyeste Snapdragon teknologi, er den også blevet en fladere oplevelse i foldet tilstand.

Mens Google først lige er kommet med første generation af foldbare telefoner er Samsung klar med 5. Det betyder at de har et kæmpe forspring når det gælder indsamling af erfaring omkring hvordan mn bygger det hængsel, der er en af de vigtigste komponenter i en foldbar smartphone.

Galaxy Z Fold 5 kommer med et nyt “Flex Hinge” som gør at Fold nu nærmest er helt flad når den er foldet sammen.

Annonce:

“Samsung revolutionerer mobilbranchen med foldbare enheder ved at sætte standarden og hele tiden forbedre oplevelsen,” siger TM Roh, President og Head of Mobile eXperience Business hos Samsung Electronics. “Hver dag er der flere, der vælger vores foldbare mobiler, fordi de tilbyder en oplevelse, som folk vil have. Galaxy Z Flip5 og Galaxy Z Fold5 er de seneste enheder, der beviser vores engagement i at opfylde vores kunders behov gennem innovativ teknologi.”

 

Kommer med Snapdragon 8 gen. 2

På flagskibe fra Samsung får man nu Snapdragon 8 gen. 2, og det gør at der både er masser af ydelse i chipsettet, og oven i det også en masse funktioner til at spare på det indbyggede 4.400 mAh batteri. Du kan oplade med USB-C og trådløst via Qi.

Og så kommer Galaxy Z Fold 5 med 12GB RAM og med enten 256GB, 512GB eller 1TB lagerplads.

 

SKÆRM: 7.6″ AMOLED udfoldet og 6.2″ AMOLED foldet

Galaxy Z Fold 5 kommer med Samsungs populære AMOLED skærme, og du får en fuld 6.2″ (2316 x 904, 23.1:9)skærm i foldet tilstand og en 7.6″ (2176 x 1812, 21.6:18) i udfoldet tilstand.

Kamera på telefonen er det samme som du finder i Galaxy Ultra, dog uden teleskop-linsen, og så får har du plads til to Nano SIM og et eSIM, dog kun to aktive samtidigt.

Samsung Galaxy Z Fold 5 kommer med Android 13, der har 3 års major software opdatering og 5 års sikkerhedsopdatering med.

 

Pris og levering

Galaxy Z Fold 5 kan forudbestilles fra den 26. juli, og den generelle tilgængelighed starter den 11. august.

Galaxy Z Fold5 fås i farverne Icy Blue, Phantom Black og Cream, sammen med en række etuier, der både er praktiske og stilfulde, herunder et Slim S Pen-etui, Clear Gadget-etui, Eco-Leather-etui og et Standing Case med strop.

Vejledende startpris for standardmodellen for Samsung Galaxy Z Fold5 er 14.799 DKK.

Annonce:
Forrige artikelGalaxy Z Flip5 er mere brugbar i sammenklappet tilstand
Næste artikelDet klassiske smartur-design er tilbage med Galaxy Watch6
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.