Forside * Nyheder

JBL Quantum TWS Air: trådløs gaming-lyd uden begrænsninger

-

JBL introducerer nu Quantum TWS Air, et sæt trådløse earbuds designet til mobile gamere og bærbare konsoller. Disse nye earbuds leverer en imponerende surroundlyd med høj præcision og lav forsinkelse.

Med op til 8 timers batterilevetid og yderligere 16 timer via etuiet, kan du spille fra morgen til aften, uanset om du er hjemme eller på farten.

Quantum TWS Air leverer lyd via 6,8 mm drivere, som er designet til at omringe brugeren med lyd. Du kan forbinde dem med en trådløs 2,4 GHz USB-C-dongle for spil med lav latenstid, eller bruge Bluetooth-forbindelsen når du er ude. Earbuds’ene har også Ambient Aware funktion, der sikrer, at du kan høre din omgivelser, selv mens du bruger dem.

Annonce:

 

En af de unikke funktioner ved Quantum TWS Air er JBL’s Dual Source-teknologi. Denne funktion gør det muligt at oprette forbindelse til både din konsol eller pc via dongle og en Bluetooth-enhed på samme tid. Det betyder, at du kan skifte fra at lytte til lyden fra dit spil til at tage indgående opkald uden besvær. Takket være de fire mikrofoner og TalkThru-funktionen, kan du kommunikere klart uden at skulle tage dine earbuds ud.

Quantum TWS Air er også kompatibel med JBL QuantumENGINE™ PC-software og JBL Headphones-appen, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din lydoplevelse. Med Fast Pair-teknologien forbinder earbuds’ene automatisk til din enhed, så snart du tager dem ud af etuiet.

 

Pris og levering

Earbuds’ene er nu tilgængelige til en pris af 799 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.