Forside Nyheder

Netflix i vækst efter tiltag mod konto-deling

-

Netflix oplever markant vækst efter begrænsning af kontodeling

Netflix oplever en markant vækst, efter at streamingtjenesten har indført begrænsninger for deling af konti mellem familie og venner. Det fremgår af firmaets kvartalsrapport for årets andet kvartal. Det skriver Ritzau via fyens.dk

Annonce:

Ved kvartalets afslutning kunne selskabet rapportere om en 8% stigning i antallet af betalende brugere sammenlignet med samme periode sidste år. Dette er en forbedring i forhold til det første kvartal, hvor årets vækst i abonnementer kun lå på 4,9%. I de tre forudgående kvartaler havde Netflix oplevet en gennemsnitlig årlig stigning på omkring 4,7%.

Med 238,4 millioner betalende abonnenter er Netflix den største streamingtjeneste i verden. Tidligere kunne brugerne dele et enkelt abonnement med familie og venner, og det var muligt at oprette flere forskellige profiler på en enkelt betalende konto. Dette tillod hver enkelt bruger at holde styr på deres egen fremgang med forskellige film og serier, uden at det påvirkede dataene for de andre profiler på kontoen.

 

Tiltag mod kontodeling

Denne praksis blev dog for det meste stoppet i maj, da Netflix introducerede en model i over 100 lande, hvor brugere kun kan dele deres konto med dem, de bor sammen med.

Denne ændring synes at have gavnet Netflix, da selskabet i andet kvartal øgede sin omsætning med 2,7% i forhold til samme kvartal sidste år. I andet kvartal omsatte Netflix for 8,19 milliarder dollar, svarende til 54,38 milliarder danske kroner.

Derudover har selskabet formået at øge overskudsgraden fra 19,8% i det andet kvartal sidste år til 22,3%.

 

Annonce:
Forrige artikelDanskernes mobilforbrug rammer nye højder under Vingegaards Tour
Næste artikelKrise: Viaplay fyrer 1/4 af medarbejderne og trækker sig fra USA og UK
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.