Forside * Featured

Nu kan du hente offentlig beta af iOS, iPadOS 17 – Se hvilke danske Apps der virker

-

Siden begyndelsen af juni har vi alle ventet i spænding på den nyeste iteration af Apples mobiloperativsystem, iOS 17, som har været i forhåndsfase som en udviklerbeta. I dag har vi gode nyheder, for nu kommer iOS 17 public beta, hvilket udvider testpuljen markant og åbner op for flere indsigter og tilbagemeldinger.

iOS 17 introducerer en del forbedringer, med betydelige opdateringer til Phone, Messages og FaceTime. En særlig tilføjelse er den nye Journal-app, der giver brugerne mulighed for at holde styr på daglige noter, tanker og begivenheder. Desuden introducerer systemet en Standby-funktion, som gør det muligt at vise oplysninger i liggende tilstand – en funktion, der er tiltænkt at gøre brugeroplevelsen endnu mere intuitiv og praktisk.

Annonce:

Men det er ikke kun iOS 17, der kommer med nye funktioner. iPadOS 17 bliver ligeledes opgraderet med spændende nye muligheder. Brugerne vil nu kunne tilpasse deres låseskærm, hvilket giver en mere personlig og unik oplevelse. Desuden får iPadOS 17 tilføjelse af de nye Health- og Journal-apps, hvilket gør det lettere at overvåge sin sundhed og holde styr på sin daglige rutine.

Ud over de sædvanlige sommerbeta-tests for både iOS 17 og iPadOS 17, kan vi alle se frem til at de officielt vil blive tilgængelige til efteråret.

 

Kræver ikke længere et udvikler certifikat

Apple har længe værdsat feedback fra sine brugere og i de seneste år har virksomhedens public beta-program givet ikke-udviklere mulighed for at teste den kommende softwareopdatering, før den officielt bliver frigivet. I et opsigtsvækkende træk droppede Apple i år kravet om et udviklermedlemskab til 99 dollars om året for at installere udviklerbetaen.

Du kan nu vælge beta under software opdatering på din enhed. Vær OBS på at det ER betasoftware, og du stadig kan opleve fejl og mangler.

Med det i tankerne, tilbyder Apples public beta-program nu en mindre risikofyldt vej til at teste iOS 17 og iPadOS 17. Dette skyldes Apples beslutning om at vente med at frigive den offentlige beta, indtil udviklerbetaen er blevet frigivet og testet grundigt. Dette hjælper med at sikre, at eventuelle store fejl og problemer bliver rettet, før den store offentlighed får adgang.

Danske / Nordiske app’s vi har testet med, der virker med iOS 17 Public Beta 1

Hvis du har testet apps du gerne vil have på listen, så skriv i kommentarsporet, skriv også hvis der er apps du har testet der ikke virker.:

iOS 17 Public beta - Kompatible apps.

App Navn
MitID
Danske Bank App
Lunar bank
e-Boks
MobilePay
Sundhedsbevis
Kørekort
DBA (Den Blå Avis)
PostNord App
EasyPark
Mit Telmore
DR TV
Waoo
Norlys
CPH
Freetrailer
Scandlines
Uno-X
Saphe Link
Nabohjælp
Danfoss Ally
Andel Energi
Watts
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.