Forside * Nyheder

Ny OBSBOT Tiny 2: Et intelligent 4K webcam med styr på detaljerne

-

OBSBOT lancerer nu Tiny 2, som med ny teknologi opfanger bevægelse og farver mere naturligt end tidligere, tilbyder automatisk sporing, zoom og betjening gennem håndbevægelser og stemmekontrol, samt kombinerer det hele til naturlighedstro, levende 4K-video.

OBSBOT lancerer nu Tiny 2, som med en ny sensor er i stand til at gengive naturlige farver og bevægelse, betjening via stemme- og bevægelseskontrol, og samtidigt har intelligent, automatisk sporing og zoom så personen foran kameraet altid er i fokus.

Annonce:

Med sin nye, større og mere avancerede 1/1.5” CMOS-sensor, opfanger og gengiver OBSBOT Tiny 2 bevægelser naturligt uden hakkende og unaturligt udseende optagelser i de fleste online-møder. Farvegengivelsen er også mere præcis grundet den avancerede sensor og resulterer i et mere naturligt udseende billede med større skarphed og virkelighedstro detaljer.

 

Ved at kombinere en 2-akset gimbal og OBSBOTs egen Deep Learning Neural Network-algoritme er Tiny 2 i stand til automatisk, hurtigt og naturligt at spore personen foran kameraet, uanset om man er i konstant bevægelse, eller blot laver små justeringer i siddende position. Ligeledes tillader teknologien også webkameraet automatisk at zoome, og man kan derfor være sikker på, at de vigtigste detaljer altid holdes i fokus.

 

Du kan bruge gestures med OSBOT

Med den nye All-Pixel Auto Focus teknologi er Tiny 2 også i stand til at fokusere op til fire gange hurtigere end andre webkameraer, hvilket betyder, at billedet holdes skarpt, uanset om man fremviser flere objekter på en gang, eller der sidder flere personer foran kameraet. Samtidigt er fokusteknologien optimeret til også at virke i situationer, hvor lysforholdene ikke er optimale, uden at det går ud over detaljegrad, opløsning eller farvegengivelse.

 

Stemmekontrol og sikkerhed under brug

Brugere, der ønsker at fokusere kræfterne på deres præsentation, kan også med fordel gøre brug af mulighederne for at betjene Tiny 2 via stemmen, hvormed man nemt og hurtigt kan bede kameraet om at holde fokus, zoome eller slukke. Tillader mødet ikke, at man bruger stemmen, kan Tiny 2 også betjenes fra afstand via arm- og håndbevægelser, hvilket blandt andet betyder, at man gnidningsløst kan bede kameraet om at zoome eller fokusere på enkelte detaljer.

For at alle brugere af Tiny 2 kan føle sig sikre under og efter brug, har OBSBOT sørget for, at kameraet til fulde lever op Privacy Protection 2.0, som er en fælles standard, der garanterer, at ingen detaljer deles og dermed sikrer brugerens privatliv. Samtidigt understøttes ”Device Auto Sleep” funktionen, hvor brugeren selv kan bestemme, efter hvor lang tid der skal gå, inden kameraet automatisk går i dvale og fysisk blokerer for muligheden for at optage. Ønsker man det, er der samtidigt mulighed for at få kameraet til at vise et specifikt billede eller video, mens det er i dvaletilstand.
Pris og tilgængelighed.

 

Pris og tilgængelighed

OBSBOT Tiny 2 er tilgængelig fra i dag hos udvalgte forhandlere til en vejledende udsalgspris på 2799 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.