Forside * Nyheder

Ny personlig side på Netflix mobil

-

Netflix gør det nemmere at finde nyt at se på mobilen

Har du nogensinde åbnet Netflix-appen på din telefon uden at have tid til at søge efter noget at se? Hvis det er tilfældet, er du næppe den eneste.

Annonce:

Netflix lancerer nu hjælpesiden ‘My Netflix’ på mobil, en skræddersyet “one-stop-shop” med lettilgængelige genveje, der hjælper dig med at vælge, hvad du ønsker at se. Det fortæller tjenesten.

I den nye sektion, som bliver tilgængeligt globalt på iOS og Android, kan du finde dine downloads, samt tv-serier og film du har givet tommelfinger op, serier og film du har gemt i ‘My List’, trailere du har set, påmindelser du har indstillet, hvad du er i færd med at se, hvad du for nylig har set, og meget mere.

 

Illustration: Netflix

Når du er på farten med din telefon, kan du hurtigt navigere til ‘My Netflix’ og hurtigt vælge noget, du har gemt eller downloadet til visning.

Du har stadig mulighed for at besøge ‘Hjem’-fanen og andre sektioner i appen for at udforske deres fulde katalog af serier og film.

Vær opmærksom på, at jo mere du interagerer med og fortæller Netflix, hvad du nyder, for eksempel ved at gemme flere film og serier i ‘My list’ eller give tommelfinger op for hver sæson af yndlingsserien, desto mere vil du se i fanen ‘My Netflix’.

Den nye funktion er endnu ikke dukket op i vores Netflix app her. Men tjenesten fortæller at den ruller ud nu til iOS og i begyndelsen af august til Android.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.