Forside Produkter Mobil

Vigtig opdatering til iPhone: Opdatér nu!

-

Apple har sendt en opdatering ud til iPhone som indeholder ikke færre end 16 væsentlige sikkerhedsopdateringer

Apple har lanceret iOS 16.6, som indeholder 16 væsentlige sikkerhedsforbedringer.

Annonce:

Bemærkelsesværdigt er det, at to af disse fixes adresserer fejl, der aktuelt bliver udnyttet af ondsindede, hvorfor det anses som vigtigt at få opdateret iPhonen. Hellere nu end i morgen.

Sammen med udrulningen af iOS 16.6, har Apple også frigivet iPadOS 16.6, tvOS 16.6, watchOS 9.6 og macOS 13.5. Alle disse opdateringer blev annonceret som indeholdende “vigtige fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer”. Alle detaljer om sikkerhedsrettelserne er blevet offentliggjort på Apples sikkerhedsside.

De 16 fixes dækker en række forskellige områder, herunder kernel, Find My, WebKit og Apple Neural Engine.

To af fejlene, der blev løst, blev angiveligt udnyttet aktivt. Apple frigav oprindeligt en rettelse for den udnyttede WebKit-fejl med Rapid Security Response iOS 16.5.1 (c). En anden kernefejl, der formodentlig blev udnyttet aktivt, blev formentlig rettet med iOS 15.7.1. Apple bekræfter dog, at disse problemer også er blevet håndteret i iOS 16.6-opdateringen.

Læs om alle rettelserne hos Apple her

 

Annonce:
Forrige artikelDenne Xbox-controller lugter af pizza
Næste artikelNy personlig side på Netflix mobil
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.