Forside * Nyheder

OnePlus lancerer OnePlus Nord 3 5G

-

OnePlus præsenterer nu det seneste tilskud til deres populære Nord-serie: OnePlus Nord 3 5G. Denne mellemklasse smartphone rammer de danske butikker den 12. juli og indeholder en bred vifte af funktioner, som gør det til et attraktivt køb. Du kan forudbestille OnePlus Nord 3 5G nu, og det har en vejledende pris på 3.699 DKK.

OnePlus Nord 3 5G er den mest kraftfulde telefon i Nord-serien hidtil. Med sit elegante design og hurtige ydeevne formår det at kombinere fremragende fotograferingskapaciteter med et tidløst look.

“OnePlus Nord-produkterne fokuserer på at levere økonomisk overkommelige mellemklasse produkter, uden at gå på kompromis med teknologi og den overordnede oplevelse,” udtaler Thor Gøtz, landechef for OnePlus i Danmark.

Annonce:

OnePlus Nord 3 5G er designet til at være iøjnefaldende med en 6,74 tommer stor Super Fluid AMOLED-frontskærm på 120Hz og op til 1450 nits lysstyrke. Telefonen tilbydes i to farver: Misty Green med en blank glasstruktur og Tempest Grey med et mat og struktureret udseende.

Telefonen er drevet af et 4 nanometer octa-core MediaTek Dimensity 9000-chipsæt, der leverer fremragende hastighed og lang batterilevetid. Sammenlignet med OnePlus Nord 2T 5G, leverer Dimensity 9000 42,9% bedre CPU-ydeevne og en 58,6% stigning i GPU-ydeevne.

 

5.000 mAh batteri

OnePlus Nord 3 5G er udstyret med et stort 5000 mAh-batteri, mere end 10% større end det i OnePlus Nord 2T 5G. Det har også 80W SUPERVOOC-opladning, hvilket betyder, at batteriet kan gå fra 1-100% på en halv time.

OnePlus Nord 3 5G bruger 50-megapixel Sony IMX890 sensor med optisk billedstabilisering for at levere gode billedresultater hver gang. Dette gør det muligt for OnePlus Nord 3 5G at understøtte 4K-video med 60 billeder pr. sekund, hvilket er en førstegang for OnePlus Nord-serien.

OnePlus Nord 3 5G kommer med OxygenOS 13.1, den seneste version af OnePlus’ operativsystem, som giver en 40% reduktion i applikationernes strømforbrug og 15% hurtigere app-installation end OxygenOS 12. Med OnePlus Nord 3 5G kan du forvente 3 store Android-softwareopdateringer og hele 4 års sikkerhedsopdateringer, hvilket kombineret med TÜV SÜD 48-måneders Fluency A-rating sikrer, at OnePlus Nord 3 5G vil være lige så god at bruge om fire år, som den er i dag.

Pris og levering

OnePlus Nord 3 5G lander i Danmark fra den 12. juli og fås med enten 8 GB RAM + 128 GB lagerplads eller 16 GB RAM + 256 GB lagerplads.

  • OnePlus Nord 3 5G 8+128 GB fås til en vejledende udsalgspris på 3.699 DKK
  • OnePlus Nord 3 5G 126+256 GB fås til en vejledende udsalgspris på 3.999 DKK
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.