Forside * Nyheder

Rekordmange har set filmen Barbie

-
Barbie foto: Warner Bros. Biograf foto: Shutterstock.com

Filmen Barbie er strøget til tops på biografhitlisten

“Barbie”-filmen har allerede opnået et salg af mere end 200.000 biografbilletter, hvilket gør den til den hurtigst sælgende film i Danmark i 2023.

Biografgænger nummer 215.425 fandt deres plads i mørket for at se Greta Gerwigs kritikerroste komedie i en dansk biograf lørdag.

Annonce:

“Biograferne byder på mange spændende film denne sommer, og vi er både glade og stolte over, at rekordmange danskere på så kort tid netop har valgt at opleve Greta Gerwigs ’Barbie’, fortæller fortæller Rikart Købke, Head of Sales, Warner Bros. Theatrical Distribution Danmark, i en udmelding, og fortsætter:

“Vi ser dette, blandt mange ting, som et godt tegn for hele filmbranchen og komediegenren især”. 

Det etablerer “Barbie” som den hurtigst sælgende film i Danmark i 2023. Ingen andre film har opnået dette i år kun 10 dage efter deres premiere.

Faktisk har ingen anden amerikansk film rettet mod et voksent publikum, og som ikke er en del af en franchise, opnået sådant salg i Danmark på så kort tid i over 10 år, fortæller Warner Bros.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.