Forside * Fokus

Så her de her: De nye Sony WF-1000XM5 præsenteret i dag

-

Sony har i dag lanceret WF-1000XM5, der er den nyeste udgave i den prisvindende 1000X-serie. De nye in-ear hovedtelefoner byder på den bedste støjreduktion nogensinde.

Sony vil igen sætte standarden inden for bærbar in-ear hovedtelefoner med deres nyeste version af WF-1000XM5 hovedtelefonerne.

WF-1000XM5 hovedtelefonerne er udstyret med avancerede lydprocessorer, der arbejder i realtid, og højtydende mikrofoner. Disse elementer arbejder sammen med den specialdesignede driverenhed Dynamic Driver X for at give en bred gengivelse af frekvenser, dyb bas og klar vokal.

Dette er Sonys mest ambitiøse fremskridt inden for støjreduktion, med tilføjelse af tre mikrofoner på hver hovedtelefon. Dual feedback-mikrofonerne forbedrer reduktionen af lavfrekvente lyde, hvilket resulterer i en mere præcis fangst af omgivende lyd end tidligere modeller.

Annonce:

 

Støjreduktion på et nyt niveau

Den nyudviklede Integrated Processor V2 udnytter potentialet fra HD Noise Cancelling Processor QN2e. Den unikke kombination af disse teknologier styrer de seks mikrofoner på tværs af begge ører, hvilket resulterer i hidtil uset støjreduktionskvalitet, der kan tilpasses til alle miljøer.

WF-1000XM5 hovedtelefonerne er også i stand til at gengive lavere frekvenser takket være den nye Dynamic Driver X. Derudover anvender hovedtelefonerne et unikt polyurethan skummateriale, der reducerer støj i højfrekvensområdet.

WF-1000XM5 hovedtelefonerne tilbyder ifølge Sony optimal lyd, uanset om det er dyb bas eller krystalklare vokaler. Det skyldes den nye Dynamic Driver X, der gengiver et bredt spektrum af frekvenser og leverer WF-1000XM5 rige og detaljerede vokaler.

Membranstrukturen kombinerer flere forskellige materialer i hele enheden, hvilket resulterer i klare høje toner og dyb, rig bas med lav forvrængning.

Sammen med Sony’s nyudviklede HD Noise Cancelling Processer QN2e og Integrated Processor V2, tilbyder WF-1000XM5 nøjagtig 24-bit lydbehandling og højtydende analog forstærkning. Dette sikrer lav forvrængning og en krystalklar lydgengivelse.

WF-1000XM5 understøtter også trådløs lyd i høj opløsning med LDAC og opskalerer komprimerede digitale musikfiler i realtid med DSEE Extreme™. Derudover kommer WF-1000XM5 med 360 Reality Audio, hvilket skaber en fordybende lydoplevelse.

 

Sony har også forbedret opkaldskvaliteten

WF-1000XM5 hovedtelefonerne kommer med Sonys hidtil bedste opkaldskvalitet og gengiver brugerens stemme tydeligt i enhver situation. AI-baseret støjreduktion baseret på Deep Neutral Network-behandling (DNN) og knoglesensorer sikrer, at stemmer leveres krystalklart og naturligt, selv i støjende miljøer.

WF-1000XM5 er en milepæl inden for bærbar lydteknologi, designet til den ultimative lydoplevelse. Med førsteklasses støjreduktion, avancerede teknologier og fordybende lyd, bringer WF-1000XM5 den bærbare lytteoplevelse til nye højder.

25% mindre og 20% lettere

De nye WF-1000XM5 er skabt med komfort i højsædet. Teksturen er blevet forbedret og kommer nu også med en blank finish, der giver et premium udseende, alt imens de er en fornøjelse at have på. Formen er skabt ud fra det menneskelige øre med et ergonomisk design, der sikrer en sikker og stabil pasform. Derudover er hovedtelefonerne 25 % mindre og cirka 20 % lettere end deres forgænger, WF-1000XM4, hvilket gør dem behagelige at have på, selv i længere perioder.

Hovedtelefonernes dele, der går ind i øregangen, er desuden designet med et eksklusivt materiale og i en ny form, der ikke kun forbedrer pasformen, men også øger komforten, da trykket i øret reduceres. Derudover kommer WF-1000XM5 i fire forskellige størrelser, inklusiv en ekstra lille størrelse kaldet SS, så brugeren nemt kan finde den helt rette pasform til øret.

Hovedtelefonerne kommer med op til otte timers batterilevetid, alt imens tre minutters hurtigopladning giver op til 60 minutters spilletid. WF-1000XM5 tilbyder også nem trådløs opladning takket være Qi-teknologi og kommer med en IPX4-klassificering, så hverken vandstænk eller sved er en forhindring.

Galleri

Pris og tilgængelighed

WF-1000XM5 bliver tilgængelig fra august 2023 til en vejledende udsalgspris på 2.500 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.