Forside Nyheder

Denne Xbox-controller lugter af pizza

-
(Foto: Microsoft)

Et indbygget duftelement udbreder en duft (eller stank?) af pepperonipizza, mens du spiller løs på din Microsoft-konsol.

Overskriften siger i virkeligheden det hele. Denne controller til Xbox lugter af pizza. Det er i sig selv relativt bizart, men der gemmer sig endnu flere bizarligheder (hvis det ord ikke eksisterer i forvejen, er det på tide, at det bliver opfundet) bag historien.

Først og fremmest skal det nævnes, at controlleren ikke lugter af pizza, fordi en eller anden gamer har bestilt en nr. 2 Vesuvio eller en nr. 4 Pepperoni, og så har efterladt controlleren nede i pizzaresterne natten over.

Annonce:

Nej, denne controller er LAVET til at lugte af pizza og kan formentlig holde lugten gående uanset hvor ofte, du renser den for pizza-molekyler. Der sidder nemlig et internt duftelement inde i den, som den eneste teknologi, der går ud over de normale controller-komponenter. Og det selvom der endda et officielt pizza-lugtende Microsoft-produkt til Xbox.

Der er en slags mening bag bizarlighederne. For som alle ved, så er det en total myte, at skildpadder foretrækker at spise græs, salatblade og den slags. Rigtige skildpadder spiser pizza og har uforholdsmæssigt gode egenskaber, når det gælder brug af traditionelle, japanske våben og kampteknikker.

Stjernespækket skildpadde-reboot

På nuværende tidspunkt er der formentlig årvågne læsere, der har forstået, at vi er gået ind i et paralellelunivers, hvor der eksisterer fire ninja-trænede mutant-skildpadder, der er opkaldt efter italienske renæssancekunstnere, altså Leonardo, Donatello, Michelangelo og Raphael.

(Foto: Microsoft)

Der er nemlig en ny reboot af Teenage Mutant Ninja Turtles-serien på vej til det store lærred, der denne gang er blevet kørt i mål af den efterhånden mere og mere seriøse komiker, Seth Rogen, som producer. Denne gang er filmen fokuseret på ”Teenage”-delen af seriens navn og handler blandt andet om, hvad det vil sige at være en teenage mutant-skildpadde, der vokser op i vore dage – også uden ninja-tricks.

Filmen har en del kendte skuespillere på rollelisten, inklusive Jackie Chan som Splinter, Rose Byrne, John Cena, Giancarlo Esposito, rapperen og skuespilleren Ice Cube, musikeren Post Malone, komikerne Ayo Edebiri, Maya Rudolph, og Hannibal Burress, samt Paul ’Ant-Man’ Rudd og så naturligvis Seth Rogen selv. Så der er pæne, hvis ikke store, forventninger til filmen.

Som det formentlig nu er gået op for de fleste, er den pizza-lugtende Xbox-controller lavet som et PR-stunt for at gøre opmærksom på filmen overfor dets kernepublikum. Som det kan ses på billedet, er controlleren derudover bedækket af Teenage Mutant Ninja Turtles-motiver og er endda placeret oven på en pizza-slice i udformningen.

Konkurrence på ny-omdøbt platform

Fordi, der er tale om et PR-stunt (der tydeligvis virkede, hvis du har læst hertil), kan controlleren ikke købes. Den skal vindes i en konkurrence, der finder sted på den-sociale-medie-platform-der-indtil-idag-hed-Twitter, X. Hvis du vil have en chance for at vinde den duftende/stinkende controller, skal du bare genposte denne tweet (Xeet?) for at være med i lodtrækningen.

(Foto: Microsoft)

Hvis du undrer dig over, hvilken slags pizza, controlleren lugter af, kan vi rapportere, at der er tale om en pepperoni-pizza. Vidste du i øvrigt, at der er en grund til at næsten alle pizzamenuer før den seneste gourmet-pizzabølge havde de samme navne og numre på de første 20 pizzaer?

Det er sandsynligvis fordi, kurserne på det, der dengang hed AMU-centrene i Danmark, udbød standardiserede pizzabager-kurser i 1990’erne til arbejdsløse og folk i jobtræning. Et eller andet sted i Danmark er der en kursus-designer, der er skyld i at en Margharita næsten altid er nummer 1, Vesuvio nummer 2, Italiana nummer 12 og så videre…

Annonce:
Forrige artikelSå her de her: De nye Sony WF-1000XM5 præsenteret i dag
Næste artikelVigtig opdatering til iPhone: Opdatér nu!
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.