Forside * Nyheder

Sony lancerer bærbart hjemmebiografsystem med rummelig lyd

-

Sony præsenterer HT-AX7, et nyt bærbart hjemmebiografsystem, der giver en gennemtrængende lydoplevelse uanset hvor du befinder dig. Med dette system kan du skabe en oplevelse, der tidligere kun var forbeholdt biografsalen, uanset om du er i stuen, soveværelset, på altanen eller i køkkenet.

Annonce:

Denne innovation er mulig takket være Sonys 360 Spatial Sound Mapping-teknologi, der skaber illusionen af flere højttalere rundt omkring i rummet. Placer HT-AX7’s tre højttalere strategisk, og du vil føle, at du befinder dig i en biografsal, uden behov for avancerede højttalerinstallationer.

 

Hjemmebiografsystemet er udstyret med Sonys upmixer-algoritme, der konverterer almindelig stereolyd til tredimensionel surroundlyd. Denne teknologi analyserer lyden i realtid og adskiller hver lydkomponent, som stemmer, lydeffekter og musikinstrumenter. Derefter omslutter den brugeren med disse lyde, hvilket skaber en engagerende lytteoplevelse.

 

HT-AX7 højttalerne kan placeres i hjørnerne af et rum for at fylde det med høj kvalitetslyd. Systemet er nemt at installere og kræver ingen særlige indstillinger. Det er blot at placere højttalerne, hvor du ønsker dem, og slå lydfelt-effekten fra. Da højttalerne er trådløse, behøver du ikke at bekymre dig om kabler, der roder.

Med en batterilevetid på op til 30 timer og trådløs forbindelse via Bluetooth®, er HT-AX7 ideel til at tage med sig rundt. Det bærbare design gør det muligt at nyde indhold på en helt ny måde, uanset hvilken Bluetooth-enhed du bruger, eller hvor du befinder dig.

Sony har også taget hensyn til miljøet ved designet af HT-AX7. Systemet bruger mindre plastik i både produkt og emballage. Højttalerenheden er lavet af et stofmateriale fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker og bruger genanvendt plast. Emballagen består af Sonys Original Blended Material, der er fremstillet af bambus, sukkerrør og genbrugspapir.

 

Pris og levering

HT-AX7 vil være tilgængelig fra september 2023 til en vejledende udsalgspris på 4500 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.