Forside Nyheder

Viaplay Group iværksætter omfattende fyringsrunde i Danmark

-

Den danske afdeling af Viaplay Group, kendt for sin populære streamingtjeneste Viaplay, står over for betydelige omstruktureringer, hvor mellem 40 og 50 medarbejdere forventes afskediget.

Ifølge informationer indsamlet af MediaWatch, indgår de snarlige fyringer i en større plan, som er initieret af Jørgen Madsen Lindemann, Viaplay Groups nyligt udnævnte direktør. Hensigten er at stabilisere selskabets svage økonomiske position.

Annonce:

Den danske gren af Viaplay Group beskæftiger i alt mellem 110 og 120 medarbejdere. Fyringsrunden kommer i kølvandet på en markant nedjustering af forventede resultater for 2023, som Viaplay Group annoncerede tidligere i juni. Dette er betragtet som et resultat af en “accelereret forværring af driftsmiljøet”.

Denne udmelding har haft alvorlige konsekvenser for Viaplay Groups aktiekurs, der har oplevet et drastisk fald på omkring 70 procent siden nedjusteringen blev offentliggjort.

Jørgen Madsen Lindemann har ved sin tiltrædelse anerkendt de udfordringer, selskabet står overfor. “Jeg har fulgt Viaplay Group tæt gennem årene, og jeg er klar over de aktuelle udfordringer,” fortæller Lindemann i en pressemeddelelse. Han tilføjer, “Jeg er begejstret for selskabets enorme potentiale og ser frem til at lede Viaplay Group gennem disse udfordrende tider, og bidrage til den næste fase af dens udvikling”.

Annonce:
Forrige artikelSony lancerer bærbart hjemmebiografsystem med rummelig lyd
Næste artikelSamsung præsenterer sine næste foldbare den 26. juli
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.