Forside * Featured

De første billeder af Philips Hue kameraer

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

De første billeder af Philips Hue-kameraerne er nu offentliggjort, og de kommer med ZigBee, WLAN og Bluetooth

Philips Hue er på trapperne med lanceringen af deres nye smart home kameraer. To ud af de fire planlagte modeller har netop fået godkendelse fra den amerikanske tilsynsmyndighed FCC. Det skriver Hueblog.com

Det giver os et førstehåndsindtryk af designet samt dybere teknisk indsigt.

Annonce:

De første billeder af den sorte version af kameraet er blevet offentliggjort i godkendelsesdokumenterne, og der forventes også at komme en hvid model.

Hue kamera uden batteri. Foto: FCC via hueblog.com

Philips Hue har valgt en cylinderformet design til kameraerne, hvor det ser ud til, at kameraet med integreret batteri er cirka dobbelt så langt.

På et klistermærke på kameraet er der også en indikation af, at kameraerne er udstyret med en kraftig magnet. Denne er sandsynligvis indbygget i kameraets kabinet til montering på en beslag.

Hue kamera med batteri. Foto: FCC via hueblog.com

FCC-godkendelsen afslører desuden, at Philips Hue smart home kameraet har tre trådløse standarder: WiFi, Bluetooth og ZigBee. Men hvad kan disse tre trådløse standarder mon bruges til?

Hueblogs gæt er dette: Bluetooth bruges under opsætningen. Derefter benyttes WiFi til at transmittere videosignalet med høj båndbredde. Derudover er en ZigBee-modul indbygget, som kan sende status for bevægelsessensoren til Hue bridge. På den måde kan andre lamper tændes automatisk, så snart kameraet registrerer bevægelse.

Det forventes, at Philips Hue officielt lancerer deres første smart home kamera i næste uge eller ugen efter. Modellen uden batteri vil sandsynligvis starte fra 199,95 euro (omregnet ca. 1.500 kr), mens kameraet med batteri bliver en smule dyrere til 249,95 euro (omregnet ca. 1.875 kr).

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.