Forside * Featured

DR er klar med løft af DRTV login og profiler

-

I dag lancerer DR et nyt og forbedret login til streamingtjenesten DRTV, der skal gøre DRTV mere personligt relevant for danskerne. I løbet af 2024 bliver det obligatorisk for alle brugere at logge ind.

I dag annoncerer DR lanceringen af et nyt og forbedret login-system til streamingtjenesten DRTV. Målet er at gøre DRTV endnu mere personligt relevant for den danske befolkning. Fra 2024 vil det dog være et krav, at alle brugere logger ind for at benytte tjenesten. De, der vælger ikke at benytte login-funktionen, vil dog stadig have mulighed for at se live-tv på DRTV samt på traditionelle tv-kanaler.

Annonce:

Lasse Bastkjær Jensen, direktør for Strategi og Brugere hos DR, udtrykker sin entusiasme for opdateringen: “Jeg er rigtig glad for, at vi nu er klar med et nyt og forbedret login. Det vil give danskerne et løft af brugeroplevelsen på DRTV.”

Med det nye system vil brugerne, når de logger ind, blive mødt af en skræddersyet forside på DRTV. “Der vil både være indhold, alle danskere kan være fælles om, og så vil der være indhold, der er mere personligt relevant for den enkelte, uanset om man ser DR-indhold på en tablet, tv eller mobil,” tilføjer Lasse Bastkjær Jensen.

 

Login giver flere fordele

Med det nye login kan DRTV nu genkende brugere på tværs af forskellige enheder. Systemet kan huske, hvilke programmer brugerne sidst har set, og hvor langt de er nået i afspilningen. Familier kan oprette ét samlet login, hvor hvert medlem kan have sin egen individuelle profil – en funktion, mange vil genkende fra andre streamingplatforme.

For forældre byder det nye login på en ekstra fordel. De kan nemlig oprette særskilte børneprofiler, hvilket sikrer, at børn kun præsenteres for indhold, der er målrettet dem.

Brugere vil også få glæde af personlige programanbefalinger og muligheden for at se DRTV, selv når de befinder sig uden for Danmarks grænser.

Lasse Bastkjær Jensen slutter med: “Vi vil gerne give alle danskere et streamingtilbud, der er så godt, at de vender tilbage igen og igen for at blive klogere på dansk kultur, fællesskaber og demokrati, og det kan vi, når brugerne logger ind.”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.