Forside Produkter Mobil

Google Pixel 8 Pro “Lækket” – var det en fejl?

-

Google har uforvarende frigivet et billede af den kommende Google Pixel 8 Pro på deres hjemmeside. Selvom mange spekulerer i, om dette var en fejl eller en bevidst markedsføringsstrategi, mener de fleste, at det ville være en alvorlig fejl fra Googles side, hvis det faktisk var en utilsigtet lækage.

For de, der har fulgt Googles produktlanceringer, er det ingen overraskelse, at selskabets telefoner ofte bliver lækket forud for den officielle lancering.

Promotionbilledet, som blev delt, viser en bemærkelsesværdig ”porcelæns” farve på telefonen, som rapporteret af Android Authority. For mange, som har set billedet, kan det ved første øjekast være svært at skelne, om det faktisk er Pixel 8 Pro eller den forrige model, Pixel 7 Pro, da begge telefoner bærer en slående lighed. Dog kan de mere opmærksomme øjne opdage et nyt design på det bagerste kameramodul.

Annonce:

Ifølge kilder viser den lækkede model, at Google Pixel 8 Pro vil have tre primære kameraer i et “pilleformet” hus. Dette er en bemærkelsesværdig ændring fra den tidligere Pixel 7 Pro, der havde en kombination af “pille + cirkel-design” for dens kameraer.

Blandt andre rygter inkluderer Pixel 8-serien den spritnye Tensor G3-chip. Dens skærm forventes at være 6,1 tommer med en AMOLED-skærm med 120 Hz og fuld HD-opløsning. Dets hovedkamerasensor vil være på 50 megapixels, som bruger Samsungs Isocell GN2. Derudover vil Pixel 8 Pro indeholde en Sony IMX787 64 megapixels ultravidvinkel-sensor, som i øvrigt var hovedsensoren i den tidligere Pixel 7A.

Potentielle købere kan også forvente en række lagringsmuligheder, hvor Pixel 8-telefonerne vil være tilgængelige i 128 GB, 256 GB eller 512 GB, afhængigt af model og konfiguration.

Det forventes bredt, at Google officielt vil lancere Pixel 8-serien i oktober. Så indtil da kan teknikentusiaster kun gisne om, hvad der ellers kan være i vente.

Annonce:
Forrige artikelMasimo og Denon lancerer nye høretelefoner, der personligt tilpasser lydoplevelsen
Næste artikelSONOS KILLER?: JBL præsenterer ny Authentics-serie: En fusion af retrodesign og moderne teknologi
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.