Forside * Fokus

Hue kaster sig over videoovervågning

-
Dette er ikke det nye Hue-kamera, men et WiZ-kamera med et Hue-logo på. Illustration: recordere.dk

Philips Hue vil sammenkoble belysning og sikkerhed, og annoncerer snart et nyt smart hjem-kamera

Philips Hue har en tradition for at præsentere nye produkter ved den internationale forbrugerelektronikmesse i Berlin, IFA, og i år bliver ingen undtagelse. Men denne gang kan Hue-brugere se frem til en helt ny produktkategori: Sikkerhed.

Det løftede Signify (dem bag Hue og WiZ) CEO Eric Rondolat sløret for under seneste regnskabsfremlæggelse. Det skriver hueblog.com

Annonce:

Philips Hue er på vej med et eller flere sikkerhedskameraer til det smarte hjem. Kameraer som vil få en tæt integration til lyset.

“Ideen her er også at bruge sikkerhed til belysning og belysning til sikkerhed”, fortalte Rondolat og ser frem mod den fremtidige sammensmeltning af kameraer og belysning.

Han gav også straks et praktisk eksempel: En indbrudstyv i huset udløser alarmen, og alle lysene blinker rødt.

“Hvorfor er det interessant? Fordi lydalarmer ikke kan høres på afstand, da de i virkeligheden befinder sig inde i huset. Men lyset kan ses på lang afstand.”

Philips Hue-kameraer og sikkerhedsprodukter vil også blive anvendt til belysningsformål. Konceptet er enkelt: kameraer i hjemmet vil kunne registrere bevægelse og automatisk tænde lyset, ligesom det allerede er muligt med Hue-bevægelsessensoren.

Rondolat fortate samtidig at deres nye kameraer er de første som krypterer videostrømmen, så ingen udefra – heller ikke Hue selv – kan se med.

“Vores kameraer vil være de første med end-to-end-kryptering. Dette betyder, at selv producenten ikke vil være i stand til at dekryptere dine videoer, der er gemt i skyen”, sluttede Rondolat.

Hue-nyhederne præsenteres d. 31/8, så der venter vi at få meget mere at vide om de nye kameraer og hvordan de integrerer med Hue lys.

 

Opdatering

Der er kommet flere detaljer om Hue-nyhederne dette efterår

Hue dette efterår: Fire kameraer, sensorer, 12-volts spots og nye lyskæder

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.