Forside * Nyheder

IFA2023: Samsung løfter sløret for fremtidens smarte hjem i Berlin

-
IFA 2020 i Berlin

På dagens pressekonference på IFA 2023 præsenterede Samsung Electronics Co., Ltd. deres nyeste fremskridt inden for smart home-teknologi. Med et økosystem, der allerede tjener 285 millioner brugere, søger Samsung at udvide grænserne for, hvad forbrugerne kan forvente af et forbundet hjem.

Claus Holm, landechef for Samsung i Danmark, fortæller i forbindelse med IFA 2023 i Berlin, “Samsung er dedikeret til at forbinde vores brugere med det, der betyder mest for dem. Med vores nyeste teknologiske innovationer vil SmartThings-økosystemet fortsat vokse og udvikle sig for at opfylde de skiftende behov i vores forbundne verden.”

 

Annonce:
Aimee Holloran, Business Development Manager, Samsung

Nogle af højdepunkterne fra præsentationen inkluderede:

  • Samsung Food: En alt-i-en-app designet til madelskere, hvor brugere kan søge, lagre og dele opskrifter, planlægge måltider og meget mere. Appen integrerer endda med kompatible Samsung-ovne for at sende madlavningsinstruktioner direkte til apparatet.
  • Nyt TV-sortiment: Samsung lancerer 98″ Neo QLED 8K og 4K Q80C TV, samt lover at bringe deres revolutionerende Micro LED-skærme til Europa inden årets udgang.
  • Bæredygtighed: Som svar på forbrugernes ønsker om energibesparende teknologi lancerer Samsung SmartThings Energy, en tjeneste, der hjælper brugere med at monitorere og reducere deres energiforbrug. Virksomheden har også introduceret initiativer for at reducere plastforurening og fremme genbrug i deres produkter.
  • Sikkerhed: Samarbejde med Yale for at give brugerne endnu større sikkerhed i hjemmet, med fjernstyring af låse og porte via appen.
  • Fremtiden for smarte hjem: I partnerskab med ABB Smart Buildings og SMA, arbejder Samsung for at integrere smart teknologi direkte i hjem, endnu før de bliver købt.

 

Samsung Fr
Samsung The Freestyle

Ny version af Freestyle projektor

Pressekonferencen annoncerede også den globale lancering af The Freestyle 2nd Gen. Denne alsidige, bærbare projektor leverer en storskærmsoplevelse på enhver overflade – selv når den er rettet mod loftet.

Smart Edge Blending-funktionen tilbyder landskabs- og portrætoplevelser, hvilket betyder, at to Freestyle 2nd Gen-projektorer kan parres for at give en 160-tommers panorama- og 120-tommers vertikal visningsoplevelse. Freestyle 2nd Gen vil senere også kunne parres med første generation af The Freestyle-projektorer når der er kommet en firmware opdatering. Derudover kan spilentusiaster bruge Samsung Smart Hub i Freestyle 2nd Gen til at nyde de største spil fra Samsungs streamingpartnere.

Samsung Freestyle 2nd Gen er tilgængelig fra i dag den 31. august til en vejledende pris på 7.499 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.