Forside * Featured

iPhone 15 forventes at understøtte hurtigere opladning med USB-C

-

I takt med at Apple ventes at introducere USB-C port i deres kommende iPhone 15-serie, ser det også ud til, at vi kan forvente hurtigere opladning på de nye enheder. Ifølge en rapport fra 9to5mac.com kan de nye iPhones potentielt understøtte opladningshastigheder på op til 35 watt.

Selvom det er usikkert, hvorvidt alle modellerne i iPhone 15-serien vil få denne opgraderede opladningsfunktion, har kilder i branchen fortalt 9to5mac.com, at “mindst nogle af iPhone 15-modellerne” vil have denne hurtigere opladning.

Til sammenligning tillader iPhone 14-modellerne en maksimal opladningshastighed på 27 watt, med Pro-modellerne som har kapacitet til en smule hurtigere opladning.

Annonce:

Selvom Apple for nylig valgte at fjerne opladerne fra salgsæskerne til iPhones, anbefaler virksomheden for øjeblikket deres 20 watt+ plader for hurtigopladning på nyere iPhone-modeller. Med introduktionen af iPhone 15 kan det dog ændre sig, hvor Apple potentielt kan anbefale en 30 watt eller endda en 35 watt oplader til forbrugerne.

Der har tidligere været spekulationer om, at Apple ville benytte MFi-certificering (Made for iPhone/iPad) til at begrænse opladnings- og dataoverførselshastigheder til kun at være kompatible med godkendte enheder. Kun tiden vil vise, hvad Apple præcist har planlagt for den kommende iPhone 15-serie.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.