Forside Produkter Mobil

Kort nyt: OnePlus klar med OxygenOS 14 og Android 14 til september

-

OnePlus, har meddelt, at deres seneste styresystem, OxygenOS 14, vil være tilgængeligt globalt fra den 25. september 2023.

OxygenOS 14 er et af de første operativsystemer baseret på Android 14 og vil indføre flere funktioner, der sigter mod at forbedre brugeroplevelsen.

Annonce:

Thor Gøtz, dansk landechef for OnePlus, udtaler, “OnePlus har en forpligtelse til at give vores brugere et hurtigt, gnidningsfrit og stabilt OxygenOS. Med OxygenOS 14, som er drevet af vores seneste innovationer, har vi skabt det mest intelligente og intuitive softwareprodukt i vores historie.”

En nøglekomponent i OxygenOS 14 er Trinity Engine, en performance-platform udviklet af OnePlus. Denne platform søger at styrke samspillet mellem hardware og software i OnePlus telefoner. Målet er at øge energieffektivitet, multitasking og hastighed og derved levere en alsidig, hurtig og gnidningsfri brugeroplevelse.

Annonce:
Forrige artikelNu kommer Sennheiser AMBEO Soundbar Mini
Næste artikelJBL afslører flere af efterårets nyheder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.