Forside * Nyheder

Norlys og McDonald’s i nyt samarbejde om stort lynladenet til elbiler

-

Elbilsejere kan snart oplade deres biler under et besøg hos McDonald’s. Norlys har sammen med McDonald’s Danmark besluttet at etablere den mest omfattende 400 kW lynladeinfrastruktur ved McDonald’s restauranter.

Frem mod 2025 bliver opladning af elbiler en lettere opgave for over 100.000 elbilbrugere. McDonald’s restaurantkæden og energi- og telekoncernen Norlys forener kræfterne for at installere hurtigladestationer landet over.

Planen er at etablere mindst to 400 kW lynladere ved mere end 75 McDonald’s lokationer, hvilket vil tillade fire biler at lade samtidigt. Norlys’ ladenetværk er åbent for alle bilister.

Annonce:

Formålet er at lette McDonald’s over 200.000 daglige besøgende i deres opladningsbehov, samtidig med oprettelsen af et landsdækkende lynladenetværk. Med de nye 400 kW ladere kan gæster, der typisk opholder sig 23 minutter, oplade deres bil op til 80% under besøget.

Mads Friis, McDonald’s Danmarks administrerende direktør, udtaler: “Med næsten 200 lynladere vil vi gøre det nemmere for elbilsejere, især i områder med færre ladestationer.” i en pressemeddelelse til recordere.dk

Dette partnerskab er det største inden for lynladeinfrastruktur i Danmark. Norlys vil begynde installationen så snart de har den nødvendige elforsyning. Målet er at have alle lynladestationer operationelle inden 2025.

 

Mads Friis (administrerende direktør hos McDonald’s i Danmark) og Mads Brøgger (direktør i NOrlys’ energiforretning) giver hånd på den nye aftale om lynladestandere.

Mads Brøgger, direktør for Norlys’ energiafdeling, tilføjer: “McDonald’s har en strategisk placering ved større trafikområder i hele Danmark. Vi vil gerne støtte den grønne omstilling, og partnerskabet med McDonald’s er et stort skridt fremad. Med denne fælles indsats for at skabe Danmarks største 400kW-ladenetværk, styrker vi den nationale ladeinfrastruktur både lokalt og nationalt.”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.