Forside * Featured

Ny RejseBillet-app til hele Danmark

-

Rejsekort & Rejseplan præsenterer: Den ny RejseBillet-app til hele Danmark

Rejseplanen og Rejsekort introducerer den nyeste tilføjelse til deres produktrække – RejseBillet. En app som tilbyder køb af enkeltbilletter og pendlerkort, der kan anvendes på tværs af Danmarks offentlige transport: bus, tog, metro og letbane.

Annonce:

Med denne app vil det for passagererne blive nemmere end nogensinde før at tage den kollektive transport, uanset om man er i Aalborgs busser, Odenses letbane eller hovedstadens S-tog.

RejseBillet fjerner besværet med flere billetsystemer og giver brugerne mulighed for at købe en billet direkte på telefonen, der dækker hele Danmarks netværk af offentlig transport.

 

 

“RejseBillet er den første app, hvor du kan betale din rejse på forhånd og få adgang til alle kollektive transportformer i hele Danmark”, fortæller Kasper Schmidt, direktør for Rejsekort & Rejseplanen A/S, i en udmelding, og fortsætter:

“Det er vigtigt at bemærke, at RejseBillet ikke er en erstatning for det nuværende Rejsekort. Vi er fortsat engagerede i udviklingen af et digitalt Rejsekort, som vil blive lanceret, når vi har den perfekte løsning.”

Denne nye app repræsenterer det første skridt i selskabets plan om at digitalisere billetkøb over hele landet. Det fremtidige fokus vil være en fuld digitalisering af Rejsekort og Rejseplan, samt tilføjelser, der vil gavne de delvist digitale eller ikke-digitale rejsende.

 

Hvad skal rejsende vide om RejseBillet?

  • Priserne for billetter i appen svarer til dem i billetautomater og andre trafikapps.
  • Betalingen sker på forhånd med RejseBillet, i modsætning til Rejsekort, hvor betaling sker efter rejsen.
  • Appen tilbyder et udvalg af billettyper, herunder enkeltbilletter og pendlerkort, med mulighed for forskellige tillæg.
  • Fremtidige opdateringer vil inkludere trafikinformationer, ungdomskort og kombinerede billetter til events.
  • Mere detaljeret information om billettyper kan findes på RejseBillet.dk.

 

Tilgængelighed

RejseBillet er nu tilgængelig til download i både App Store og Google Play

 

Hvem er Rejsekort & Rejseplan A/S?

Selskabet ejes af flere vigtige transportentiteter i Danmark, herunder DSB, Trafikselskabet Movia og Metroselskabet I/S. I 2022 blev Rejsekortet anvendt til over 167 millioner rejser, og der blev dagligt foretaget cirka 1,4 millioner søgninger på Rejseplanen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.