Forside * Nyheder

Podimo hæver prisen med 33 procent

-

Podcasttjenesten Podimo har valgt at hæve prisen

Podcasttjenesten Podimo har meldt ud, at den månedlige abonnementspris stiger for anden gang i dens levetid. Ændringen kommer til at påvirke alle med et Premium-abonnement. Det skriver SH.dk

Annonce:

For dem, der regelmæssigt lytter til podcasts, er Podimo næppe en ukendt aktør. Mange har enten overvejet eller allerede tegnet et abonnement hos tjenesten. Men onsdag morgen blev mange brugere mødt af en overraskende email, der annoncerede en stigning i den månedlige pris for abonnementet.

Fra 1. oktober bliver det 33 procent dyrere at være Premium-bruger hos Podimo, idet prisen går fra 59 kroner til 79 kroner.

Podimo forklarer i emailen, at denne prisstigning er en nødvendighed for at kunne fortsætte deres investeringer i at levere den bedste lytteoplevelse til brugerne. “Dette giver os mulighed for at levere podcasts og lydbøger af højeste kvalitet, samtidig med at vi udvikler funktioner, der vil forbedre din samlede brugeroplevelse,” skriver de i meddelelsen.

Men for mange kan denne ændring skabe frustration, især da det ikke er første gang, tjenesten skruer op for prisen. Tilbage i 2020 valgte Podimo at øge prisen for et Premium-abonnement fra 39 kroner til de nuværende 59 kroner. Dengang forklarede de prisstigningen med tilføjelsen af et særligt udvalg af lydbøger inkluderet i abonnementet.

Kun tiden vil vise, om denne prisstigning vil påvirke antallet af brugere, der vælger at fastholde deres abonnement hos Podimo, eller om nogle vil søge efter alternative tjenester.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.