Forside * Nyheder

Masimo og Denon lancerer nye høretelefoner, der personligt tilpasser lydoplevelsen

-
Denon Perl Pro

Masimo har netop annonceret udvidelsen af deres premium Denon-sortiment. Med introduktionen af deres nyeste skud på stammen, Masimo AAT, præsenterer firmaet Denon PerL og PerL Pro True Wireless in-ear høretelefoner.

Disse nye høretelefoner gør det muligt for brugeren at oprette en personlig lytteprofil, der takket være Masimo ATT tilpasser lyden specifikt til den enkeltes hørelse. Med navnet PerL ønsker Masimo at fremhæve deres mission om at tilbyde en unik, personaliseret lytteoplevelse.

 

Annonce:
Denon Pearl Pro

Joe Kiani, grundlægger og administrerende direktør for Masimo, udtaler: ”Vi er færdige med den tid, hvor én lyd passede alle. Med PerL skabes der automatisk en optimal lydoplevelse, der matcher den enkelte lytters unikke øre. PerL er intuitiv, komfortabel og ergonomisk.”

 

Denon Pearl Pro

Med Masimos adaptive akustiske teknologi måles otoakustiske emissioner fra det indre øre. Denne data analyseres for at skræddersy en lydprofil til hver enkelte brugers øre, hvilket sikrer dybde, detalje og klarhed i lyden. Brugere kan også tilpasse deres lydoplevelse gennem Denon Headphones-appen, som byder på en række funktioner som støjreduktion og en social tilstand.

PerL Pro-modellen kommer med otte mikrofoner og en forbedret støjreduktion. Den tilbyder også en surround sound-effekt i et komfortabelt trådløst design.

Endvidere leverer Denon PerL Pro-høretelefonerne en uovertruffen lydgengivelse, der matcher CD-kvalitet, især når de afspiller fra high-fidelity-streamingkilder.

 

Denon Pearl

Pris og levering

Begge modeller, Denon PerL og PerL Pro, er nu til salg i en begrænset mængde hos HiFi-Klubben til henholdsvis 1.499 og 2.599 kroner. En bredere lancering af produkterne forventes senere i år.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.