Forside * Featured

Polestar fejrer milepæl med opdateret Polestar 2 tilbehør med i prisen

-

Den svensk/kinesiske elbilproducent Polestar fejrer 150.000 producerede biler, og giver nye købere en kæmpe udstyrspakke med.

Virksomheden annoncerede i dag de første leveringer af den opgraderede Polestar 2 til både danske og internationale kunder, hvilket markerer et vigtigt skridt i mærkets fortsatte vækst.

Lanceret i 2020 som Polestars første volumenbil, har Polestar 2 nydt stor succes. Nu, tre år senere, fejrer mærket denne succes med den opdaterede Polestar 2 modelår 2024, der kommer med en række forbedringer: øget rækkevidde, en ny elmotor, større batterikapacitet, flere hestekræfter og en hurtigere opladningskapacitet.

Annonce:

 

Danskere, der allerede har bestilt bilen, kan nu se frem til en forbedret oplevelse takket være de inkluderede Pilot- og Plus-udstyrspakker.

Med den nye Long range Single motor, er bilen nu certificeret til op til 654 km WLTP, og dens maksimale DC-opladningshastighed når op til 205 kW med det nye 82 kWh-batteri. Dens energieffektive motorer og ændrede drivkilde gør bilen endnu mere attraktiv for entusiaster.

Den opgraderede Polestar 2 modelår 2024 er nu tilgængelig til en startpris fra 390.000 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.