Forside Nyheder

Google fjerner gæstefunktionen i Chromecast

-

Det vil ikke længere være muligt at streame til en Chromecast uden at være på samme netværk

Den gæstetilstand, som Google introducerede for Chromecast i 2014, bliver nu fjernet. Funktionen gjorde det muligt for brugere at caste indhold til et tv uden at skulle tilslutte sig det pågældende Wi-Fi-netværk. Det skriver 9to5google.

Annonce:

Tilbuddet var begrænset til Cast-drevne Chromecasts, specifikt de tre første generationer, men eksisterede ikke på Chromecast med Google TV. Besøgende behøvede blot at indtaste en firecifret pinkode, som blev vist på tv’ets pauseskærm, for at forbinde deres telefoner uden Wi-Fi.

Teknologien bag gæstetilstand var både unik og imponerende. Chromecast-enheden ville udsende et specifikt Wi-Fi- og Bluetooth-signal, hvilket gav gæste-telefoner mulighed for at opdage og forbinde sig, selv uden Wi-Fi-adgang. Yderligere forbedrede Google oplevelsen ved at tillade automatisk PIN-overførsel via ultralydsparring, hvilket skabte en mere nem forbindelse mellem enheder.

Men ændringer er nu på vej. Google har i de sidste par måneder trukket gæstetilstandsfunktionen tilbage. Et nyligt supportdokument fra virksomheden angiver, at “gæstetilstand ikke længere understøttes”. Fremover skal gæster forbinde til det primære Wi-Fi-netværk for at caste fra deres mobile enheder.

Den kommende opdatering af Google Play-tjenester (version 23.33) vil endvidere fjerne “Gæstetilstand” fra systemindstillingerne i Chromecast.

 

Annonce:
Forrige artikelPolestar fejrer milepæl med opdateret Polestar 2 tilbehør med i prisen
Næste artikelDolby Atmos FlexConnect sætter tv-højttalerne fri i rummet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.