Forside * Nyheder

Samsung udvider ViewFinity-serien med den nye 5K ViewFinity S9 monitor

-
ViewFinity S9

Samsung Electronics annoncerede i dag den globale tilgængelighed af deres seneste højopløselige skærm, ViewFinity S9. Denne lancering styrker ViewFinity-serien, der blev introduceret i juni 2022 med ViewFinity S8.

“ViewFinity S9 er designet til at levere førsteklasses visuelle oplevelser til professionelle i kreative og visuelle brancher,” fortæller Jae Yeop Kim, product manager hos Samsung.

Skærmen, der er 27-tommer og har en 5K-opløsning, tilbyder professionelle muligheden for at arbejde med indhold i ultrahøj opløsning. Den tilbyder 99% DCI-P3 og 218 PPI, hvilket giver skarpere detaljer og mættede farver. ViewFinity S9 er også den første i branchen til at bruge Smart Calibration, der kan styres med smartphones, hvilket gør det nemmere for brugere at kalibrere skærmen.

Annonce:

For at minimere belastning af øjnene har skærmen TUV-certificerede Intelligent Eye Care-funktioner. Tilslutningsmulighederne omfatter Thunderbolt 4 og mini DisplayPort, udover USB-C, hvilket gør den alsidig for brugere af både Mac- og Windows-pc’er. Den er også udstyret med et indbygget 4K SlimFit-kamera, der kan tilsluttes via pogo pin.

Den er kompatibel med VESA-montering, hvilket hjælper med at holde skrivebordene fri for rod. Indbyggede Smart TV-apps og Adaptive Sound+ højttalere giver brugerne mulighed for at skifte mellem arbejde og underholdning uden besvær.

ViewFinity S9 vil være tilgængelig i Norden fra midt august, med vejledende pris på 11 999 DKK.

 

Specifikationer

S90PC
Skærm Skærmstørrelse 27”
Paneltype IPS, Flad
Opløsning 5K (5,120 x 2,880)
Color Gamut DCI-P3 99%
Lysstyrke (Typical) 600 cd/m2
Refresh Rate (Max) 60Hz
Responstid 5ms (GtG)
Kontrastforhold (statisk) 1000:1
Mat skærm Ja
Funktioner Kalibrering Smart Calibration
Intelligent Eye Care Adaptive Picture / Eye Saver Mode / Flicker Free
Kamera 4K (3,840 x 2,160), In-box
Smart TV Apps Yes
Interface Tilslutningstyper 1 Thunderbolt 4 (90W)

1 miniDP, USB-C (3DN)

Design Standtype HAS / Pivot / Tilt
Wall Mount 100×100
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.