Forside Produkter Mobil

OnePlus udsætter lancering af foldbar på grund af nyt display

-

Billede: OnLeaks / MySmartPrice

OnePlus’ første foldbare enhed, forventet at blive kaldt OnePlus Open, var oprindeligt forudsiget at blive lanceret den 29. august. Ny information tyder dog på, at lanceringen er udsat på grund af nogle ændringer i displayteknologien.

Displayene skulle i første omgang have været BOE-paneler, men det lader til, at OnePlus har valgt at skifte til Samsung paneler. X-brugeren (Tidligere Twitter) Max Jambor mener, at det er en logisk beslutning at udsætte lanceringen som følge heraf.

Annonce:

Der er stadig ingen specifikke detaljer om, hvornår lanceringen nu vil finde sted.

OnePlus Open, som vil være OnePlus’ første foldbare enhed, forventes at ligne den kommende Oppo Find N3 en del. Den forreste skærm forventes at være på 6,3 tommer, mens den større skærm vil være på 7,8 tommer.

Annonce:
Forrige artikelNintendos næste konsol kan have ringere skærm end Switch
Næste artikelUdstilling: Kræs for ørerne i over 100 år – mekanisk, analog og digital lyd
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.