Forside * Featured

Sonic Days 13-14 September

-

Lydkonference i Koldning 13-14 September

Lyddesigneruddannelsen Sonic College arrangerer for andet år i træk lydkonferencen Sonic Days. Konferencen afholdes d. 13 og 14 september på UC-Syd i Kolding. I programmet er der over 60 foredrag og debatter i et bredt spænd ud over de to intense dage, og det gør konferencen til en af de største i Norden med fokus på lyd.Sonic Days inviterer branchefolk, fagfolk og studerende fra alle lydrelaterende uddannelser i Danmark. Det er gratis at deltage og deltagerne kan regne med at møde foredrag og debatter på et højt teknisk og kunstnerisk niveau. Samtidig giver det en unik mulighed for at netværke og mingle med fagfolk og kollegaer fra både ind- og udland.Konferencen er planlagt i en række spor med fokus på de interessefelter, som der er særlig stor fokus på i disse tider. Immersive lyd gå r igennem mange af sporene som et vigtigt fokus, og Sonic Days har samlet de mest vidende og kompetente folk til at holde indlæg på konferencen.

Følgende otte spor er guidelines for deltagere i konferencen:

Annonce:

Podcast

Game audio

Lyd til Film og TV

Nye koncertformater

Lydkunst

Lyd på museer

Immersiv musikproduktion og mix

Generel Lyd

Tuborg Fondet har støttet konferencen grundet det generelle uddannelsesperspektiv og bl.a. med støtte til at dokumenterer og dele ud af alt den viden, der bliver gjort tilgængelig på konferencen. Det vil ske i form af video og podcast af en del af konference indlæggene, som efterfølgende bliver offentligt tilgængelige.

På Sonic Days kan man bl.a. møde:

Peter Albrechtsen

Peter Albrechtsen er en af Danmarks mest velrenommerede lyddesignere, og han arbejder på bå de danske og internationale :ilm. Han er Oscar nomineret :lere gange og på Sonic Days snakker Peter bl.a. om lyddesign på gyserhittet ”Evil Dead Rise”, ligesom han sidder med i et par debatter, bl.a. med fokus på multikanal, immersive lyd.

Morten Lindberg

Morten Lindberg er norsk producer og lydtekniker med en referenceliste, der er i en klasse for sig, eksempelvis 42 GRAMMY-nomineringer. Morten arbejder med indspilning af akustisk musik, bå de klassisk, jazz og pop. Han er særlig kendt for at benytte sin egenudviklede indspilningsteknik med mikrofoner opsat på en måde, så lytteren får en oplevelse af at sidde midt i orkesteret, omgivet af immersiv lyd. Denne teknik kommer Morten til at fortælle om, ligesom han deltager i debatter om musikproduktion og mix.


Se det fulde program her


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.