Forside * Featured

TEST: Technics AZ60M2 – In-ear med aktiv støjreduktion

-

Vi har testet de nye Technics A60M2, der er 2. generation af de prisvenlige in-ears hovedtelefoner, der kommer med aktiv støjreduktion og god batteritid.

Er du på jagt efter et godt sæt in-ear hovedtelefoner, så læs med her. Panasonic som ejer Technics navnet, har lanceret en ny version af deres AZ60M2 serie, der er et par in-ears med god lyd, og til en lavere pris end AZ80 som vi har testet tidligere.

Technics AZ60M2 koster vejledende 1.898,-, men vi har ser dem helt ned til under 1.700,-.

Annonce:

Vi har testet dem og her er hvad vi synes.

 

Udpakning og installation

Technics AZ60M2 kommer i en æske der udover in-ear hovedtelefonerne, indeholder et etui med trådløst opladning, USB-C til USB-C opladningskabel samt hele 7 forskellige silikon-propper, der gør at du kan få den perfekte størrelse til netop dit øre.

Technics AZ60M2 kommer i farverne Midnatsblå, Sort og sølv. Modellen vi testede var sort.

Designet er super elegant, og designet minder meget om AZ80. Ørepropperne har en super solid kvalitet og så har de touch-flader på både højre og venstre øreprop, som gør du kan betjene musik og opkald ved at trykke en eller flere gange på en af fladerne.

Technics AZ60M2 kommer med Bluetooth 5.3, og understøtter op til 3 samtidige forbindelser, og installationen er ganske let, og forbindelsen har været super stabil under hele vores test.

 

Hvordan lyder Technics AZ60M2?

Technics AZ60M2 lyder endog rigtigt god. De er ikke på par med storebror AZ80, men de er ud fra pris og størrelse rigtigt gode.

Jeg har netop været på en bustur frem og tilbage til Fyn og Sønderjylland, hvor jeg havde rigeligt mulighed for at teste dem i en bus fyldt med folk der taler, og der må jeg sige at jeg var rigtigt glad for den aktive & adaptive støjreduktion der er på AZ60M2.

Du kan selv justere hvor meget støjreduktion du vil have på, så du stadig kan være med i samtaler, men også vælge at lukke alt ude, og der fungerer Technics AZ60M2 på niveau med Sony WF-1000XM5 som vi lige har testet.

Musik på AZ60M2 lyder rigtigt godt. Musikken er fyldig, og både bas og diskant kommer rigtigt godt frem uanset hvilken type musik du smider på. Jeg har testet med mange forskellige slags musik, og jeg var meget imponeret over de forskellige nuancer som Technics AZ60M2 kunne præsentere.

Tale i podcast og telefonmøder fungerer også rigtigt godt, og Technics har en teknologi de kalder Justmyvoice, som giver en ret god støjreduktion, hvis du taler i telefon eller i et møde i et lokale hvor der er støj.

Technics AZ60M2 lyder kort sagt rigtigt godt, og bør være med i overvejelserne, hvis man er på jagt efter et sæt in-ears med aktiv støjreduktion.

 

Hvordan er Technics AZ60M2 at have på ?

Jeg har haft AZ60M2 på i omkring 30 timer i løbet af den periode jeg har testet dem, og har på intet tidspunkt været generet af at have dem i øret i længere perioder.

Som tidligere skrevet, følger der hele 7 forskellige silikone-propper med, så det er let at finde en øreprop som passer perfekt i øret.

 

Batteritid på op til 7,5 time per opladning

Technics AZ60M2 er med op til 7 timers batteritid med aktiv støjreduktion ikke på par med Sony WF-1000XM5, der tilbyder 8, men batteritiden er klart godkendt. Jeg har ikke testet de 7,5 timer uden aktiv støjreduktion, men jeg har ligget tæt på de 7 timer som Technics lover, inden jeg måtte smide dem i etuiet til en genopladning.

Man har op til 25 timers batteritid sammen med etuiet, så der er rigeligt med strøm til at komme igennem nogle dage ved normal brug.

Det tager lige omkring 2 timer at genoplade dem fra 0 – 100%, og 3 timer at oplade både etui og in-ears. Du kan også bruge trådløs Qi-opladning, og så tager det lidt længere. 15 minutters opladning giver ca. 70 min. batteritid.

 

Technics Audio Connect App virker rigtigt godt

I app’en kan du justere både den aktive støjreduktion, og du kan også slå “transparent” lyd til, og sætte niveauet for hvor meget du vil høre af den omkringværende lyd.

Der er en god equalizer i app’en også, og så kan du sætte op hvordan du vil bruge de tap funktioner der er. Dette kan gøres for både musik og telefonopkald.

Og her er der en kæmpe forskel til Sony’s app. Der var en firmware opdatering til hovedtelefonerne, og jeg frygtede at jeg ligesom Sony skulle vente en time, men nej – En firmware opdatering på Technics AZ60M2 tog ikke mere end 6 minutter fra start til slut.

 

Bluetooth 5.3 og op til 3 samtidige forbindelser

Technics AZ60M2 kommer med Bluetooth 5.3, og understøtter SBC, AAC, LDAC codecs og A2DP, AVRCP, HSP, HFP profiler.

Og så understøtter Technics AZ60M2 multi-point hvor du kan have op til 3 aktive forbindelser, så du både har dem forbundet til din computer, din smartphone og din tablet samtidigt. Dette sættes op i app’en og det fungerer ganske udemærket. Du kan have op til 10 forskellige enheder forbundet via bluetooth, men dog ikke mere end 3 samtidigt.

Man skal dog være opmærksom på at har man multi-point slået til med 3 enheder, kan man ikke lytte i LDAC kvalitet, så er det AAC eller SBC der skal bruges.

 

Konklusion – Rigtigt godt køb for lyd-entusiaster

Jeg er kæmpefan af Technics AZ60M2. De er ikke lige så gode som deres storebror AZ80, og heller ikke helt på par med Sony WF-1000XM5, men de lyder rigtigt godt, og du får virkeligt god lyd til de knap 1.700,- vi i testperioden har set dem til.

 

Jeg vil give Technics AZ60M2 en klar anbefaling, hvis du er på jagt efter in-ears med klar lyd og ekstra god bas og diskant.

 

Pris og levering

Technics AZ60M2 koster vejledende 1.898,-, men vi har ser dem helt ned til under 1.700,- på Pricerunner. Du kan se bedste dagspris her.

 

Specifikationer:

 • Bluetooth 5.3
 • Kodeks Support LDAC, SBC, AAC
 • Aktiv Støjreduktion: Ja
 • Batteritid:
  • 7 hours (ANC til)
  • 7.5 hours (ANC fra);
  • 25 hours (med etui, ANC fra)
 • Vægt: 7g hver
Technics AZ60M2
Design
Lyd (ud fra størrelse)
Batteri
Komfort
Brugervenlighed
Pris
Læs bedømmelse0 stemmer
Plus
Godt solidt design
Virkelig god lyd
God aktiv støjreduktion
God batteritid
Minus
Jeg har ikke fundet noget negativt
4.5
Karakter
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.