Forside * Featured

Sonys bærbare PlayStation Portal lanceres senere i år

-

Sony er klar til at introducere deres seneste innovation inden for gaming-verdenen senere på året med lanceringen af PlayStation Portal remote player

Denne nye bærbare gaming-enhed giver mulighed for streaming af PS5-spil via Wi-Fi og kommer med en imponerende otte tommer LCD-skærm, der leverer en knivskarp 1080p-opløsning ved 60 billeder i sekundet.

Annonce:

“PlayStation Portal opretter fjernforbindelse til din PS5 via Wi-Fi, så du hurtigt kan hoppe fra at spille på din PS5 til din PlayStation Portal,” fortæller Hideaki Nishino, senior vice president of platform experience hos Sony Interactive Entertainment i en udmelding, og fortsætter:

“PlayStation Portal kan spille understøttede spil, der er installeret på din PS5-konsol og bruger Dualsense-controlleren.”

PlayStation Portal har iøjnefaldende controllere på hver side, der minder meget om Sonys PS5 DualSense-controllere. Disse controllere understøtter adaptive udløsere og haptisk feedback, hvilket giver en autentisk følelse af at bruge en dedikeret DualSense-controller.

Udover gaming-funktionerne er PlayStation Portal også i stand til at afspille medier, da startskærmen har en dedikeret sektion til dette, der afspejler din PS5. Dog vil lokalt afspilning ikke være mulig uden Wi-Fi-forbindelse.

Interessant nok er den 220 euro dyre bærbare enhed ikke kompatibel med Sonys kommende cloud-streaming til PS5-spil.

Sony udtaler: “Spil, der skal streames på PS5 ved hjælp af et PS Plus Premium-medlemskab, er ikke kompatible”.

Dermed fungerer PlayStation Portal primært som en måde at streame de PS5-spil, du allerede har installeret på din egen PS5, til en håndholdt enhed. For at opnå den bedste oplevelse anbefales en internetforbindelse på mindst 5 Mbps, mens 15 Mbps anbefales for optimal ydeevne.

PlayStation Portal har ikke Bluetooth-understøttelse, hvilket betyder, at trådløse hovedtelefoner eller Sonys Pulse 3D-headset ikke kan tilsluttes. I stedet anvender enheden den trådløse PlayStation Link-teknologi – en ny proprietær standard til PlayStation-enheder. PlayStation Link er designet til at levere tabsfri lyd med minimal forsinkelse, og Sony introducerer også et trådløst headset og øretelefoner, der understøtter denne teknologi.

Pris og tilgængelighed

Sony PlayStation Portal kommer til at koste 220 euro, direkte omregnet er det 1.650 kr. Den lanceres senere i år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.