Forside * Featured

YouSee tilbyder Mesh i deres nye routere

-

YouSee er klar med en ny router til deres Internet kunder. Den nye router tilbyder Mesh-teknologi, som gør du kan forbinde den med flere Mesh-noder, og få forbedret trådløst netværk.

Annonce:

YouSee er klar med ny router til deres Internet kunder, og med den tager de et stort skrift for at give deres kunder bedre trådløse netværk i deres hjem. Oven i det lancerer YouSee “Mit internet” som er en app, der gør du kan styre dit netværk og gæstenetværk på din YouSee router.

“Med vores opgraderede routere giver vi danskernes wifi et kæmpe teknologisk løft – både hvad angår sikkerhed, kvalitet og kontrol. Som noget helt nyt vil der være et indbygget sikkerhedslag, som vil dække alle enheder, der er tilknyttet, og beskytte bedre mod hacking, virus og svindelforsøg, der ellers kan komme ind med en ubeskyttet internetforbindelse. Med vores gamle løsning kunne vi se, at kun 17% havde aktiveret sikkerhedspakken. Nu får man det automatisk med fra dag ét, og kræver ingen installation.” fortæller Christian Morgan, CEO for YouSee i en pressemeddelelse til recordere.dk og fortsætter:

“Samtidig bygger løsningen på den nyeste, intelligente mesh-teknologi, der gør at kunden langt nemmere vil kunne udvide sit netværk i hjemmet og få bedre forbindelse – om det så er arbejdsværelset på loftet eller teenageværelset i kælderen, der har dårlig dækning. Men faktisk viser vores tests af den nye YouSee-router, at hele 87% af danske husstande vil få dækket deres behov af routeren alene.”

 

Hvad er Mesh-netværk

Mesh-netværk er en netværksløsning, hvor enheder eller knudepunkter arbejder sammen for at distribuere data i netværket. I modsætning til traditionelle netværk, hvor enheder som regel er forbundet til en central hub eller router, er hver enhed i et mesh-netværk forbundet til mange andre enheder. Når data sendes gennem netværket, kan den tage flere forskellige ruter for at nå sin destination, hvilket gør mesh-netværk særligt robuste og modstandsdygtige over for fejl. Hvis en enhed eller forbindelse fejler, kan dataen simpelthen tage en anden rute gennem netværket.

Foruden øget robusthed, giver mesh-netværk også en bedre dækning i større områder eller i områder med mange fysiske forhindringer, som ellers kan svække signaler i traditionelle netværk. Dette gør dem ideelle til anvendelser som smart hjem-teknologi, hvor en række forskellige enheder (f.eks. lys, termostater, sikkerhedskameraer) kan være spredt over et større område. I takt med teknologiens udvikling forventes det, at mesh-netværk vil blive mere almindelige i mange forskellige anvendelser, fra byområder til industrielle komplekser.

 

“Mit Internet” giver kontrol over netværket

Med den nye routerintroducerer YouSee også appen “Mit Internet”, som giver brugerne komplet styring over deres internetforbindelse. Herigennem kan de blandt andet se, hvilke apparater der er forbundet til netværket, samt oprette midlertidige gæstenetværk. Dette er ideelt, hvis man for eksempel har besøgende håndværkere, der behøver netadgang. Derudover kan man lave specifikke brugerprofiler til familiemedlemmer og fastsætte skærmtidsbegrænsninger, som kan være nyttige, hvis nogle har svært ved at lægge deres iPad fra sig.

Routeren er klar hos YouSee fra i dag, og det vil sige at nye Internet kunder hos YouSee får den nye router. Vælger du 1.000 Mbit, får du op til 3 mesh-noder med i prisen. Ellers er prisen 19 kr./md. stykket.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.