Forside Produkter Mobil

Apple frigiver iOS 16.6.1 før lanceringen af iOS 17

-
(Foto: Apple)

Apple overraskede i dag med en ny softwareopdatering, iOS 16.6.1, som blev frigivet til offentligheden kort tid før den forventede lancering af iOS 17. Denne mindre opdatering tilbyder primært stabilitets- og sikkerhedsrettelser for iPhone-enheder, der kører på iOS 16.

Udover iOS 16.6.1 har Apple også rullet flere mindre opdateringer ud til deres øvrige produkter, herunder iPadOS 16.6.1, watchOS 9.6.2 og macOS Ventura 13.5.2.

Disse opdateringer kan meget vel være blandt de sidste for iOS 16, da Apple snart forventes at præsentere iOS 17. Efter en intensiv betatestperiode gennem sommermånederne, forbereder Apple sig nu på at lancere den nye version af deres operativsystem. Den officielle tilgængelighedsdato for iOS 17 samt yderligere spændende nyheder vil sandsynligvis blive annonceret under Apple’s “Wonderlust”-event. Til denne begivenhed forventes det også, at Apple vil præsentere den nye iPhone 15 familie.

Annonce:

For at opdatere dine enheder til den nye version skal du navigere til Indstillinger, derefter vælge Generelt og til sidst Softwareopdatering. Selvom Apple’s egne release notes for denne opdatering er ret overfladiske, understreger virksomheden vigtigheden af de inkluderede sikkerhedsrettelser og anbefaler at alle brugere downloader og installerer den nye version.

Annonce:
Forrige artikelMozilla: Biler indsamler og deler dine personlige data
Næste artikelPolestar afslører en elektrisk superbil “Synergy” – Men der er en hage
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.