Forside * Featured

DJI Præsenterer Mini 4 Pro

-

DJI afslørede i dag deres nyeste tilføjelse til deres imponerende linje af kameradroner – DJI Mini 4 Pro.

Med DJI’s patenterede O4-videotransmission og avancerede omnidirektionelle forhindringssensorer giver Mini 4 Pro brugerne mulighed for at indfange højintensive øjeblikke med lethed og præcision. Ferdinand Wolf, kreativ direktør hos DJI, beskrev den som den “ultimative all-round drone”.

Annonce:

Dronen er udstyret med en 1/1,3-tommer CMOS-sensor og understøtter 48 MP billedopløsning, 4K/60fps HDR-video og 4K/100fps slowmotion-optagelser. For dem, der søger god billedkvalitet under vanskelige lysforhold, tilbyder Mini 4 Pro’s Night Shots-videotilstand rene optagelser, understøttet af en forbedret støjreduktions-algoritme.

Letvægter med Store Muligheder

Selvom Mini 4 Pro er fyldt med avancerede funktioner, vejer den under 249 gram, hvilket gør den ideel for rejser og overholder samtidig dronereglerne i mange regioner. For dem, der ønsker længere flyvetid, tilbyder den en udvidet Intelligent Flight Battery Plus.

DJI’s LightCut-app strømliner postproduktionen. Med AI-teknologi kan brugerne skabe professionelle videoer af høj kvalitet med et enkelt tryk.

 


DJI Mini 4 Pro’s omnidirektionelle forhindringssensorer og Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) sikrer, at dronen undgår forhindringer, hvilket giver brugerne ro i sindet, mens de flyver. Tilføj DJI’s O4-videotransmission, som leverer jævn 1080p/60fps Full HD-videotransmission op til 20 km, og du har en drone, der virkelig er tilbyder gode egenskaber.

 

Vejledende pris og tilgængelighed:

Mini 4 Pro kan bestilles hos autoriserede forhandlere med levering fra dags dato i følgende konfigurationer:

  • DJI Mini 4 Pro (DJI RC-N2): 6299 DKK
  • DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2): 7799 DKK
  • DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2): 8999 DKK
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.