Forside * Featured

DR lancerer nyhedskanalen TVA Live

-

Ændrede medievaner får nu DR til at gå i luften med en nyhedskanal igen

DR ser et nyt behov for at deres seere kan få nyheder løbende og lancerer nu nyhedskanalen TVA Live, som vil være tilgængelig på nettet og på streaming.

Annonce:

TVA Live er en konstant opdateret nyhedsservice, der gør det muligt for seerne at følge med i nyhederne fra både Danmark og resten af verden, præcis når det passer dem.

“Vi gentænker TV Avisen for at matche nutidens brugeres behov, samtidig med at vi bevarer den værdifulde DNA fra TV Avisen, som har været fundamentet i vores nyhedsformidling siden 1965”, fortæller Sandy French, DR’s nyhedsdirektør, i en udmelding.

Med TVA Live vil seerne kunne tilgå live-nyheder på alle DR’s digitale platforme, herunder DRTV, dr.dk og DR’s nyhedsapp, samt dagligt på DR1 og DR2.

Dermed vender DR tilbage til igen at sende løbende nyheder, siden lukningen af nyhedskanalen DR Update for lidt over 10 år siden.

Visuelt vil TVA Live og TV Avisen også få et nyt, moderne udseende, der vil genkendes fra dr.dk.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.